سلام من هفته هشت بارداریم خونریزی کردم و رفتم سونو دکترم بهم گفت ک نصف جفت کنده شده و گفت استراحت مطلق ، میخوام ببینم کسی تو موقعیت من بوده خیلی نگرانم آیا خطری واسه جنین داره
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزيزم من ميدونم ك استراحت مطلق بايد باشه اصلا تكون نخوري خودتو بسپار ب خدا و نگران نباش ...
تکون ک نمیشه نخورد من ی دختر یکسال و نیمه دارم ولی خب اومدم خونه مامانم فقط در حد دستشویی میرم و نماز ، همش دراز کشیدم و بعضی وقتها میشینم و یکم راه میرم خیلی نگرانم
ب نظرم تكون خودنتو ب صفر برسون شنيدم جفت خودشو ترميم ميكنه اصلا تكون نخور با دعا صبوري كن&nbs ...
بله میدونم ایشالله ، خونریزیم قطع شده بود امروز صبح یکدفعه دوباره خونریزی کردم نمیدونم چکار کنم الان روزی چهار تا آمپول پروژسترون میزنم دو تا صبح دوتا شب، لطفا دعام کنید
سلام من هفته هشت بارداریم خونریزی کردم و رفتم سونو دکترم بهم گفت ک نصف جفت کنده شده و گفت استراحت مط ...
سلام میبخشید چی شد ...جفت ترمیم شد ؟ الان استراحت مطلقین؟ من تو هفته ۱۱ بدون هیچ لکه بینی یهو ب خونریزی شدید افتادم سونو دادم گفتن ی تیکه از جفت جدا شده الان خیلی نگرانم
سلام میبخشید چی شد ...جفت ترمیم شد ؟ الان استراحت مطلقین؟ من تو هفته ۱۱ بدون هیچ لکه بینی یهو ب خونر ...
سلام بله من هنوز استراحت مطلق هستم خونریزیم خداروشکر قطع شده ولی آمپول پروژسترون هنوز میزنم تا برم سونو ببینم وضعیتم چطوری شده ، سونو اول ک رفتم گفتن یکم جذب شده و یکم ترمیم شده ولی باز باید رعایت کنم شما هم استراحت کن تا میتونی من ی بچه کوچیک هم دارم خیلی سختمه ولی خدا کمکم میکنه ، شما برای من دعا کن و منم برای شما ایشالله نی نی های سالمی به دنیا میان
مرسی عزیزم از جوابت انشالله دوتامون نی نی های سالم ب دنیا میاریم...شما الان چند هفته ای ؟ استراحت مط ...
ایشالله عزیزم ، من الان ۱۵ هفته ام، من ب دختر یکسال و ده ماهه دارم ک آخرش مجبورم کارای اونم انجام بدم ولی خونه مامانم هستم ک اوناهم کمکم میکنن، شما چند هفته ای ؟ استراحت مطلقی؟