2777
2789
عنوان

یه حال خوب، 🍃🍃🍃🍃

127 بازدید | 9 پست

امروز خاستگارم (حالا شاید کسی بگه نامزد ،ولی من میگم خاستگار چون هنوز اوکی نشدم باهاش و عقد نکردم) اومده بود خونمون ، فقط منو مامانم بودیم 

بعد رفته به مناسبت اینکه راهنماییش کردم (سر موضوع خانوادش)برام کادو خریده اورده ، بعد هم کیک شکلات خوردیم خیلی خوش گذشت،😌😂🍃

حالا هم گذاشت رفت ،ولی دلم نمیومد بررره میخواستم بمونه اصلا نره😣ولی رفت دیگه ،خودشم نمیرفت بیرونش میکردن😂😂😂😂

خلاصه گفتم یکم خاطره خوب هم بگیم خوش بگذره 😌🍃...........

یه گروه واتساپی  عالییییییییی 😘خانم ها

همسر داری فرزند پروری آشپزی وغیره یه گروه جذاب برای خانم ها گروه "خانم بلای زندگی "بیاید زرنگ بشیم از پس زندگی مشترکمان بر بیابیم  ورود اقایون ممنوع

این لینک را دنبال کنید تا به گروه من در WhatsApp ملحق شوید:https://chat.whatsapp.com/KiNqKEkGG7Y7wAoKYctLBd

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.