2777
2789
عنوان

خیاطا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 85 پست
از طرف من بهش بگو غلط کردی. 😀😀

منم موافقم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشهد  والا مانتو ساده بدون برش و یقه گرد استین ساده ۶۰ مانتو برش دار و مدل ساده یقه ۱۲۰& ...

چقد خوب ١٢٠ من رو قیمت اتحادیه کار میکنم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍
جلو چشم خودش اندازشو بگیر و بذار جلوش  بعدشم در نظر من خونش حلاله میتونی بزنیش

اره میخام همین کارو کنم

من ب وزن ایده الم میرسم😍وزن الان ۵۵وزن هدف اول ۶٠ وزن هدف دوم ۶۵😍تا اسفند ب هدفم رسیدم😍

اسی خبرشو بده چی شد، اصلا قضیه جناییه   

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من عالیشهرم. شما؟ 😊

من خونمون مدرسه ولی محل کارم جای دیگس

اسی خبرشو بده چی شد، اصلا قضیه جناییه    

باشه حتما😂😂

والا.  اینم بگم اعصاب مشتری مسن ندارم. تا اونجایی ک بتونم  رد میکنم

شما قیمتاتون چجوره؟؟

والا.  اینم بگم اعصاب مشتری مسن ندارم. تا اونجایی ک بتونم  رد میکنم

تعمیراتم میگیری؟؟؟

چقد خوب ١٢٠ من رو قیمت اتحادیه کار میکنم

من تازگی تو خونه یه مانتو برای خالم دوختم مثلا مجانی

یقه گرد بدون سجاف ،گشاد مشاد چون سنش زیاده، استینش یه مچیه ساده ،بدون برش و دکمه

بازم سی تومن داد

تو یقه انگلیسی و این قیمت واقعا خوب میگیری

کرایه مغازت درمیاد؟