2777
2789
عنوان

خانوما یسوال

79 بازدید | 10 پست

خانوما من همسرم بهمن فوت شده من پدربزرگم حقوق بگیر از ارتش بازنشسته هست منظورم سنش 90هست من دوتا دختر کوچکی دارم ایا میشه کاری کرد که بعدها حقوق پدربزرگم من بگیرم اینم بگم دختر توخونه یاطلاق گرفته نداره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد سخت😥 تو این سن با۲تا بچه همسرتو از دست دادی عزیزم

دقیقا چون شرایط سختی هستم دنبال اینم که حداقل. بتونم حقوق بابابزرگم بعدها بگیرم نه خونه دارم نه سرمایه نه کار نه شرایط کاری بادوتا بچه موندم چکنم جیره خوربابام شدم دوست ندارم

دقیقا چون شرایط سختی هستم دنبال اینم که حداقل. بتونم حقوق بابابزرگم بعدها بگیرم نه خونه دارم نه سرما ...

عزیزم

خانواده شوهرت چی؟حمایت نمیکنن؟

چرا شوهرت فوت شد

khabalo هستم .. اینم کاربری دوممه..
عزیزم خانواده شوهرت چی؟حمایت نمیکنن؟ چرا شوهرت فوت شد

پدرشوهرم تواین سه ماه هرچندوقت یکبار یه پولی میده مای بی بی دخترکوچیکمم میخره.توقع داره ماهرچی لازم داریم جلوش دست درازکنیم بگیم فلان چیز لازم داریم منم از این اخلاقا ندارم .الان مای بی بی دخترم تموم شده دوست ندارم بگم بخره خودش اگه خرید خرید نخرید خودم میخرم 

پدرشوهرم تواین سه ماه هرچندوقت یکبار یه پولی میده مای بی بی دخترکوچیکمم میخره.توقع داره ماهرچی لازم ...

خب چرا نمیگی بخره؟

چه ایرادی داره؟

خیلی خوبه اینجوری اون از کجا بفهمه شما چی لازم دارین آخه

بگو بهش

khabalo هستم .. اینم کاربری دوممه..