2777
2789

سلام 

بچه ها من نامزدم دوستای زیادی داره و هروقت برخورد میکنیم باهاشون خیلی مودب سلام احوال پرسی میکنم من کلا خیلی با شخصیت برخورد میکنم و سعی میکنم رفتار بدی با کسی نداشته باشم

اما امروز در داروخونه منتظر مامانم ایستاده بودم 

بعد یکی از دوستاش به همراه چند نفر دیگه بود و جلوی اونا با دهن برام صدای زشت تولید کرد و بلند بلند خندیدن

بنظرتون هدفش چیه؟!

و اینکه این اقا قبلا یبار ب نامزدم گفته بهار هم شد ادم؟

و نامزدم کتکش زده 

میترسم دوباره بهش بگم میره طرفو میکشه

و اینم بگم من هیچ ری اکشنی انجام ندادم و سرمو پایین انداختم..

عین درد رو دلم سنگینی میکنه😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان برام گنگه. 

نامزدت یا دوس پسرت؟ 

چون شوهر ادم بعیده زنشو توو همچین جمعی ببره

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عنوانتو متوجه نشدم.ولی به شوهرت چیزی نگو.بیخیال شو کلا توام آدم حسابش نکن اونارو

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک