2777
2789
عنوان

خانوم هایی که تنبل تخمدان داشتن؟

181 بازدید | 37 پست

لطفا راهنماییم کنید وقتی میرم سراغ پزشک هیچ نتیجه ی مثبتی نمیگیرم یا موقت هست قرص های هورمونی جز لک و چاقی کمک دیگه ای بهم نمیکنه!!! میخواستم بدونم شماها چه میکنید؟ من الان ۴ روزه عقب انداختم بعضی ماه ها به بیست روزم میرسه لطفا روشی سراغ دارید راهنماییم کنید؟

و یه سوالم اینکه واسه بارداریتون به مشگل خوردید؟؟؟ 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص فمودين بخور صبحا بعد صبحونه  هورموني نيس گياهى پريودو تنظيم ميكنه

استفادش به چه صورت هست؟؟؟ چند وقت چند بار عوارضش چیه؟؟؟ 

تنبلی درمان نمیشه. باید بهش به چشم خصلت نگاه کنی .یه ویژگی

اره واسه بارداریم ب مشکل خوردم یکساله باردار نمیشم

نی نی من کجایی ؟ تو کجایی؟ ندارم در سرم جزتو هوایی. کجایی؟ تو کجایی؟😔😔
تنبلی درمان نمیشه. باید بهش به چشم خصلت نگاه کنی .یه ویژگی اره واسه بارداریم ب مشکل خوردم یکساله با ...

پزشکت چی گفته؟؟؟

دو ماه خوردم خيلي عالي بود پريودام منظم شد هر روزي بخوري خوبه فرق نداره

هر روز خوردی؟؟؟ حتی روزی که پریود بودی؟؟؟ 

تنبلی شدید و خفیف داره برخی سالی ی بار پرید میشن بعضی هر ماه میشن ولی با تاخیر درمان نمیشه چون مادر زادیه تو پریدی حموم طولانی نرو فقط سرپایی باشه،تو پریدی سردی نخور 

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏
پسره😄البته 4ماه هرشب اقدام کردیما تا شد

خب سراغ پزشکم رفتی؟؟ چند سالته؟ چند وقته ازدواج کردی؟ تنبلیت به چه صورت بود؟؟ شدید بود؟؟