2821
2789
عنوان

دعای شما عزیزان

53 بازدید | 5 پست

سلام به همگی 

یک خواسته از شما که دلتتون پاکه داشتم ...

لطفاً برام دعا کنین زودتر مامان بشم...

آخه من که خودم مامان ندارم و خیلیم تنها اصلا براتون بگم هیچکس رو از خانواده خودم ندارم... خواهشاً  

تورو خدام برام دعا کنین مامان بشم    منم برای همتون دعا میکنم  الهی بارالها دعای همه رو مستجاب کن 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ  اَللّهُمَّ صَ ...

انشالله که حاجت دلت روا بشه

تورو خدام برام دعا کنین مامان بشم    منم برای همتون دعا میکنم  الهی بارالها دعای همه رو مستجاب کن 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشا.. به حق امیرالمومنین خیلی زود دلت شاد بشه

لطفا هر کی پست رو میبینه برای منم دعا کنه همسرم ورشکست شده افتاده زندان 58 روزه دخترمون به دنیا اومده هنوز همو ندیدن...

لطفا از ته دلتون دعامون کنید.

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.
انشا.. به حق امیرالمومنین خیلی زود دلت شاد بشه لطفا هر کی پست رو میبینه برای منم دعا کنه همسرم ورشک ...

انشالله که خدا پشت پناهتون باشه همسرت هر چه زودتر بیاد کارتون...