2777
2789
عنوان

فکر میکنم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 30 پست
ازش بپرس چرا تا هفت تیر باید صبر کنم تهدیدش کن اگه توضیحش قانع کننده نباشه با همسر دختر خالش درمیون ...

جواب قانع کننده نمیده میگی با تهمت هات اذیتم میکنی تا ۷تیر صبر کن قول میدم انفالوش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کرما از زناس همیشه متاسفانه کاش یه ذره لطیف تر بودن با هم جنس خودشون

یکیو میشناختم دوستم بود روابط شوهرش و عروس عمه ی شوهرش همیشه براش مشکوک بود.بیچاره اونقد اعصابش بهم ریخته بود و همش پیشم گریه میکرد

میگف ب زنه گفتم دوس ندارم با شوهرم حرف بزنی بازم ازین ور اونور میبینم کرم میریزه

من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم، اما میدونم ممکنه به جای دندون، دل بشکنه، واسه همونه که ساکت میمونم.😊همیشه حاضر جواب بودن خوب نیست!
اره میگه بچه سقط کرده چند ماه پیش مشکل روانی داره می‌خواد همه فامیل فالو داشته باشه

متاسفانه بعضی افراد از نظر روانی مشکل دارن هم خودشونو اذیت میکنن هم اطرافیان اذیت میشن. اگه اذیتی بگو اینستاشو پاک کنه من دیدم بعضی وقتا اینطور آدما از حد و حدودشون رد میشن نمیگم همه ولی دیدم

گفت پاک میکنم ولی نکرد 

برای اونم سخته ب چیزی ک عادت داره بذارتش کنار ولی عزیزم این تنها راهیه ک ب ذهن من رسید ولی اگه کسی رابطه داشته باشه توبیرون اینستاهم میتونه داشته باشه، متاسفانه اون افراد از نظر روانی مشکل دارن این باعث ایجاد مشکلات برا خودشون و بقیه میشه، تو اقوام ما هم یه دخترخانمی اینطوری بود کاملا درکش میکنم از نظر روحی روانی داغون بود خیییلی خودش اذیت میشد بقیه رو هم اذیت میکرد، هیچ راهی وجود نداشت تا اینکه ازدواج کرد رفت! حالا دختر خاله همسر شمام خودش مشکل داره نمیشه بهش توهین کرد چون مریضه شوهرت باید اینستاشو پاک کنه دیگه نمیتونن بگن فالو کن

برای اونم سخته ب چیزی ک عادت داره بذارتش کنار ولی عزیزم این تنها راهیه ک ب ذهن من رسید ولی اگه کسی ر ...

اره گفت پیچو میبندم  دیگه کسی نگه فالو من اما پیچش کاریه 

جواب قانع کننده نمیده میگی با تهمت هات اذیتم میکنی تا ۷تیر صبر کن قول میدم انفالوش کنم 

اشکال نداره عزیزم صبر کن تا اون موقع ببین دلیلش چیه و تو این مدت یواشکی زیر نظرش داشته باش بنطرم زندگیت ارزش اینو داره که یه مدت صبر پیشه کنی و اینکه بطور غیر مستقیم به دخترخالش بفهمون که رفتارش ازارتون میده و خودشو جمع و جور کنه ولی با سیاست نه اینکه انگ بدرینی و شکاکی بهت بزنن