2777
2789
عنوان

فکر میکنم خیانت میکنه

225 بازدید | 30 پست

سلام خانم‌ها تو تاپیک قبلیم گفتم با یه آقایی آشنا شدم به قصد ازدواج . نامزدم  یه دختر خاله داره که تو اینستاگرام براش مدتهاست زیر پست هاش متن  عاشقانه قلب و بوس میذاشت 

بهش گفتم  این دختره کیه؟ گفت: دختر خالم ۶ساله شوهر داره مثل خواهرمه ،گفتم انفالوش کن 

انفالوش کرد

الان بعد چند ماه دوباره فالوش کرده میگه خالم زنگ زده گفته چرا دخترمو انفالو کردی،دختر خالم می‌خواد همه رو فالو داشته باشه 

کلی دعوا کردیم به قیمت جدایی انفالوش کرد

دوباره فرداش فالو کرد تهدید به جدایی کردم گفت اعتماد نداری شک داری از زندگیم برو 

اما بعد پشیمون شد که نرو انفالوش میکنم ۷تیر 

همچنان دعوا داشتیم دیروز گفت انفالوش میکنم اما دیروز همچنان پافشاری میکرد که ۷تیر انفالوش میکنم ،گفتم پس ناراحتی من چی؟میگه تو الکی حساسی گیر دادی من تورو میخوام ،اگه اونو میخواستم میگرفتم تا ۷تیر چیزی نگو ،همش فکر میکنم رابطه دارن ،به جدایی فکر میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج  و  انتخاب همسر خیلی موضوع مهمی 

حیف  باهاش سطحی  برخورد شه

بنظرم موضوعات جدی تر و اصولی تری  رو  با وسواس  رصد کنید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
اره متاهل

چرا اینطورین شاید واقعا منظوری ندارن اون متاهله، خیلیا اینطورین یه کم دوستن. ولی مشخصه کنه هستن ک شوهرت آنفالو کرده زنگ زدن ک فالو کن😐 واقعا اذیت میشی؟ شاید چیزخاصی نباشه

بزن اینستاشو پاک کن بابا هر دفعه درست کرد خودت برو دیلیت اکانتش کن

اگه رابطه داشته باشن راههای ارتباط دیگه ای هم هست،خودش گفتم میبندم اما نبست پیچ کارمه این حرف‌ها 

چرا اینطورین شاید واقعا منظوری ندارن اون متاهله، خیلیا اینطورین یه کم دوستن. ولی مشخصه کنه هستن ک شو ...

اصلا منطقیه خاله اش دو روز پشت سرهم زنگ بزنه دخترمو فالو کن 😐