2777
2789
عنوان

چرا خدا باهام اینطوری میکنه؟؟

114 بازدید | 7 پست

مشکلای خیلی بزرگ تو زندگیم پیش اومده برگشتم سمت خدا خدارو ندیده بودم دارم صبر میکنم حل شه ولی انگار هر چی بیشتر میگذره زمینه واسه بدبختیای من بیشتر فراهم میشه هر کسی جای من بود شاید کشته بود خودشو چرا خدا داره باهام اینطوری میکنه !چرا هیچ نشونه ای نمیبینم کجای کارم یا عبادتم اشتباست   دیگه بریددم خسته ام

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤
هواپونوپونورو امتحان کن

۶۰ تومن دادم واسه دوره همین جذب و اینا ولی حوصله انجامش رو ندارم هی اراده میکنم ولی وسواس ب خرج میدم میگم شاید اشتباه ست از اول باید انجام بدم

برام یه صلوات بفرستید🤗انشالله گره همه مشکل ها باز شه❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم وسواس بخرج نده هرچی بیشتر وسواس بخرج بدی بدتر میشه 

حتما دوره جذبتو انجام بده من چندسال پیش یکم کلافه بودم همین دوره جذب ارامش عجیبی بهم داد  ایمانم رو چند برابر کرد ....

هواپونوپونو هم همون پاکسازی یا همون استغفار خودمونه  انرژیهای منفی رو که ما در طی سالها بصورت خوداگاه یا ناخوداگاه تولید کردیم رو از بین میبره و راه رو برای ورود انرژیهای مثبت باز میکنه

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
عزیزم میشه توضیح بدی واینکه چطوره و کجا میشه رفت سراغش ؟ کتاب خاصی داره یا دوره و کلاس؟؟

خیلی راحت دلتو پاک کن پاک پاک...تسلیم خدا باش مطمئن باش اون چیزیو ک میخای بهت میده هیچوقت شک نداشته باش ...شاید باورت نشه من ی مدت هرشب قبل خواب واسه همه مردم دعا میکرد و از خدا تشکر برا همه چی هر چی ک اون لحظه ب ذهنم میومد بابتش تشکر میکردم انرژی منفیارو دور کردم مثلن بابت چیزی ک میخاستم نمیگفتم واااای اگه خدا نداد بهم چی اگه حواسش ب من نیست چیکار کنم....فقد میگفتم خدای بزرگم مطمئنم تو بهم میدی من ایمان دارم بهت...تو همین دوره من چنتا چیز میخاستم ک پول کافی برا خریدشون نداشتم درکمال ناباوری همرو خریدم با چنتا چیز ک ‌ اصلن نمیخاستم😐دقیقن از چندجا ک انتظار نداشتم بهم رسید...انرژی مثبتو ک جذب کنی موفقی