2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مازندران زندگي ميكنم به تازگي ولي بابلسر زياد رفتم براي سفر و اينا

لباس مجلسي به سمت ايران كتان كه ميخواي بري يه مغازه هست فكر كنم بعد رستوران رز سفيد لباس مجلسي داره

و براي مانتو و اينا برو همون ايران كتان قسمت مانتو و خوبه همه چيزش

جمعه ها بازار هاي داخلي بستس يعني جمعه ها همه جا تعطيل فقط همين جاهايي مثل ايران كتان و كوتون و ال سي وايكيكي و از اينطور فروشگاه هاي بزرگ بازن

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
جمعه هام هستن؟؟

احتمالا هستن چون فروشگاهه. بعد طبقه بالا مانتو لباس زنانه داره پایین بیشتد دمه دستیه.

منم بابلسری نیستم اما اونطرفی میرم خریدهامو از اونجا میکنم راضیم

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
من مازندران زندگي ميكنم به تازگي ولي بابلسر زياد رفتم براي سفر و اينا لباس مجلسي به سمت ايران كتان ...

عزیزم ادرس ایران ایران کتان رو میگی من واس اینجا نیستم باتاکسی میخوام برم

عزیزم ادرس ایران ایران کتان رو میگی من واس اینجا نیستم باتاکسی میخوام برم

گلم به تزكسي بگي ايرن كتان ميبرتت

به سمت درياكنار بايد بري

ميشه از ته قلبتون برام از خدا بخواين كه اوني كه تو قلبمه و دارم تلاش ميكنم اتفاق بيفته برام؟🥺مرسي❤️انرژي مثبت بفرستين برام⭐️⭐️⭐️
گلم به تزكسي بگي ايرن كتان ميبرتت به سمت درياكنار بايد بري

وا تو ساری که همه جا بستست تکوتوک باز میکنن......بابلسر بازه؟🤯😲😲

سرگشته چو پرگار همه عمر دویدیم........  اخر به همان نقطه که بودیم ،رسیدیم                                                                                                                         ای دوست!از هیچکس هیچ چیز نپرس و هیچ چیز را از هیچکس تمنا نکن. از خود بپرس. از خود بخواه. درخود بیاب و به دست خود به انجام برسان. فاتح و خالق جهان خویش باش که همه چیز تویی!
وا تو ساری که همه جا بستست تکوتوک باز میکنن......بابلسر بازه؟🤯😲😲

من چالوسم و همه جا بازه