2777
2789
عنوان

پسرای دانشگاه

455 بازدید | 47 پست

امسال میرم دانشگاه ، من یه آدم پسر ندیدم، میترسم😐😄 یکم مقابلشون خجالتیم و متاسفانه هوا برم میداره🤣 چیکار کنم درست بشم ، با پسرای فامیل اصلااااا اعتماد به نفس حرف زدن ندارم، قیافه ام ندارم همش اعتماد به نفسشو ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا همیشه دلم میخواست بگم و بخندم ، بعضیا خیلی اعتماد به نفس دارن دلم میخواست اونجوری شم

از الان برو بازار ، تنهایی 

با فروشنده ها صحبت کن سرتو بالابگیر چند بار بری و بیای عادی میشه

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

از الان برو بازار ، تنهایی با فروشنده ها صحبت کن سرتو بالابگیر چند بار بری و بیای عادی میشه

فکر خوبیه🙌

البته هنوز میترسم تنها برم اتفاقی بیفته برام، کم کم باید بتونم

آره بخدا مخصوصا پسرا که اصلأ ظرفیت ندارن

دخترای دانشگا ب خدا بدترن

ی عده شون ک کلا اکیپی ن حالا واویلاس ک مثلا اگ توام خودتو ازشون دور بگیری و ی وق اونا تو رو نزدیک پسری ببیننن ینی فکن سوژه صحبتاشون رو پیدا کردن

از من ب تو نصیحت اصلا با هیچکس صمیمی نشو فق در حدی باش ک بتونی سوالی چیزی در مورد درسا و اینا از ی دو نفری شون بپرسی

دخترای دانشگا ب خدا بدترنی عده شون ک کلا اکیپی ن حالا واویلاس ک مثلا اگ توام خودتو ازشون دور بگیری و ...

آره نهایتا در حد سلام و احوالپرسی چقدر امتحان دیروز سخت بود همین