2777
2789
عنوان

شکم بند طبی بعد سزارین

2687 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من 47 روزه که سز آرین کردم می خواستم بپرسم اگه از الان شکم بند ببند تاثیری تو جمع شدن شکمم داره یا نه لطفا تجربیاتتونو بگید ممنون 

من از روز اول بستم چجوری بدون اون راه رفتی؟؟؟؟

من اصلا نمیتونستم بدون اون کمرم رو صاف کنم خخخخ

تاثیری تو شکم‌نداره فقط باعث میشه شکم‌نیفته روی بخیه ها

گن لاغری ببند منتها نه خیلی تنگ

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
من از روز اول بستم چجوری بدون اون راه رفتی؟؟؟؟ من اصلا نمیتونستم بدون اون کمرم رو صاف کنم خخخخ تاثی ...

من اینقدر جای بخیه هام درد می کرد نمی تونستم بهشون دست بزنم نمی تونستم ببندم.... دکترمم گفت زمانی می تونی شکمتو ببندی که درد نداشته باشی..... شکم شما کوچک نشد؟! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید سزارین چطوره بعدش تا چن روز درد اینا دارید شکمت نمیفتاد رو بخیها 

والا من کلا حالت دراز کشیده بودم فقط برا غذا و.... بلند میشدم شکمم خیلی شل و بزرگ نبود 

من اینقدر جای بخیه هام درد می کرد نمی تونستم بهشون دست بزنم نمی تونستم ببندم.... دکترمم گفت زمانی می ...

چرا یه مقدار کوچیک شد

آخه اون طبی دقیقا مال کسی هست که درد داره و نمیتونه راه بره

من اونو میبستم باعث میشد دردم خیلی کمتر بشه دکترم گفت همون اول ببند

چون اصلا سفت نیست فقط شکم رو نگه میداره بالاتر

حالا هم دیر نشده گفتم گن بلند ولی یه کم شل که به بخیه ها فشار نیاد

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
ولی جاریم از روز اول بست از این سفیدا کشیا شکمشم بدک نیس ولی مثه قبلنش نشد یکمم شکم داشت از قبل

من تو همین نی نی سایت خوندم که یه نفر می گفت شکم بند طبی تا 6 ماه بسته شکمش صاف شده مارکشم گفته بود