2777
2789

دکتر بمن گف فقط رژیم حذفی بگیر..اصلا دارو نداد...اما یکی از دوستام گفتن من رفتم دارو داده ..و گفتن ک بدون دارو و خود بخود خوب نمیشه ک...حالا بنظرتون درسته؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم حذفش کردم کلا پروتیین گاویو  ۱۳ ماهه که شد خداروشکر رفع شد

بخدا من دیگه دارم همه‌چیو حذف میکنم...خسته ام..واقها اگه دارو داره استفاده کنم برطرف شه ..دیوونه شدم دیگه

بخدا من دیگه دارم همه‌چیو حذف میکنم...خسته ام..واقها اگه دارو داره استفاده کنم برطرف شه ..دیوونه شدم ...

چند وقتشه ؟ کاریش نمیشه کرد شما باید قلقشو بگیرید من دخترم که اینطوری گریه میکرد با روشن کردن سشوار آروم میشد تا خوابش میبرد . بعد اینکه شما دکتر ببر بهش دراوی ضد نفخ میده که کمتر اذیت بشه  ...درمان نداره اثر دارو رو بچه متفاوته مثلا رو دختر من نتیجه نمیداد

چند وقتشه ؟ کاریش نمیشه کرد شما باید قلقشو بگیرید من دخترم که اینطوری گریه میکرد با روشن کردن سشوار ...

موزیک ملایم با صدای اب و پرندگان دالود کنید ببینیو باهاش آروم میشه...یا کف دستتون بگیرید رد دلش با دست ارو تاب بدید ببینید تغییر میکنه یا نه 

دل درد و اسهال و استفراغ..اگزما و دون دون قرمز پوست...خس خس بینی ..دیدن خون تو مدفوع..

واقعا اگه تو مدفوعش خون میبینی کلا رژیم نگه دار من برا ماستو پنیر کله میشکوندم ولی سلامت دخترم برا ازهمه چی با اهمیتت تره عزیزم میدونم سخته چون خودم کشیدم ولی میارزه که رعایت کنی تا اینکه هرروز خدایی نکرده یه پات تو دکترخونه باشه