2777
2789
الرژیش در چ حد بود ک خوب شد؟ دختر من ب همه چی الرژی میده...دارو مصرف نکردین؟

طوری که شیر خشک عادی میخورد ، یه اندازه نوک قاشق بستنی  ، تمااااام بدن کهیر های بزرگ میزد و راه نفس بسته میشد ، دفه اول که متوجه شدیم به بیمارستان کشیده شد کارمون ، ولی دکتر خودش فوق تخصص تغذیه اس ، شیر خشک ضد الرژی نوشت و یه سری محدودیت غذایی گذاشت مث لبنیات و گوشت گاو و بستنی و ...‌ولی یک سالو رد کرد کم کم دوباره شروع کردیم اوایل هنوز یکم کهیر میزد زیر چونش و دیگه کل بدنش نبود ولی  کم کم تو سال دوم اونم رفع شد

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون دارو طول میکشه اما میشه

حتی اگه دارو هم بدی باید رژیم حذفی رو بگیری حتما یه مدت

دارو دادن سخته یه مقدار

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچه ها متفاوتن. شاید با همون رژیم بچت خوب بشه. دختر منم با رژیم خوب سد. البته دکترش گفت اگه خوب نشد یه شربت گیاهی بود عصاره زیره سبز و سیاه بود اونو استفاده کنم که به اون نرسید

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
چند نفر از اشناهام پرسیدم میگن باید دارو بخوره..بالانس پلاس و یکی دیگه داده بودن ب پسرشون...و گفتن ب ...

دارو که داره ولی بازم باید حذف کنن 

در کل چند سال طول میکشه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
واقعا اگه تو مدفوعش خون میبینی کلا رژیم نگه دار من برا ماستو پنیر کله میشکوندم ولی سلامت دخترم برا ا ...

الان سه ماه رژیمم..ولی اون اشنامون میگف هرچقد رژیم بگیری تا دارو ندی درمان نمیشه

بدون دارو طول میکشه اما میشه حتی اگه دارو هم بدی باید رژیم حذفی رو بگیری حتما یه مدت دارو دادن سخت ...

چرا سخته؟؟ من رژیمو دارم..میخام دارو بدم زودتر خوب شه سرش نمونه...بخاطر این میگم و اون اشنامون گف دارو نخوره ممکنه تا سه سال بکشه نگران شدم خیلی

دارو که داره ولی بازم باید حذف کنن  در کل چند سال طول میکشه

چرا دکتر من دارو نداد؟  شاید ب بچه ام تاثیر کرد ...من بهش گفتم شرایطش حاده..ولی چون هربار میرم پوستش مشکلی نداره فک میمنه حاد نیس...من از بس هیچی نمیخورم خب کهیر چی بزنه 

چرا دکتر من دارو نداد؟  شاید ب بچه ام تاثیر کرد ...من بهش گفتم شرایطش حاده..ولی چون هربار میرم ...

خوب دکتر عوض کن اگر میبینی اینجوریه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
منم صورت دخترم دونه های قرمز زده و یکمم شکمش البته من اصلا لبنیات گاوی نمیخورم فقط یکم توت فرنگی خور ...

بله توت فرنگی و میوهایی ک دونه های ریز داره از بقیه میوه ها الرژی زایی بیشتری دارن..نباید بخوری

چرا سخته؟؟ من رژیمو دارم..میخام دارو بدم زودتر خوب شه سرش نمونه...بخاطر این میگم و اون اشنامون گف دا ...

ببین پسر من عدم تحمل لاکتوز داشت، حالا نمیدونم به پروتئین گاوی هم حساس بود یا نه!

من سری اول بهش دارو دادم همزمان با رژیم ۶ ماه، یعنی تا یکسالگیش، بعد که دارو تموم شد و رژیمو کم کم برداشتم دیدم هنوز خوب نشده، دوباره رژیمو شروع کردم و تو یکسال و سه ماهگیش بردمش دکتر که دوباره همون کمپسول امپرازولو براش نوشت اما دیگه بهش ندادم چون سری اول خیلی اذیتم کرد به زور میخورد دیگه فقط رژیم حذفی رو ادامه دادم هم خودم هم اون و الان که تازه دو سالش شده الحمدلله، ماشالله خوب شده 

ولی هنوزم هر از گاهی احساس میکنم وقتی زیاد شیر میخوره شب یکمی اذیت میشه

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!