2777
2789

نوزادم رفلاکس داره شیر بالا میاره و به خودش می پیچه قرمز میشه و...ولی لبشم کبود میشه اینم به خاطر همون رفلاکسه؟؟یا وقتی شیر میخوره یه صداهایی در میاره خواهشها بیاین علایم رفلاکس بچتونو بگین

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن کولیک داره بچه شماهم احتمالا کولیک دارن دخترم همینحوری بود بردمش دکتر گفت کولیکه

بچه شما هم لبش کبود میشه؟؟

برای سالم بودن نی نی هام و به سلامت دنیا بیان صلوات بفرستین خاله ها و سلامتی گل دخترم
اره از بس گریه میکرد تمام بدنش کبود میشد

وای من دو روزه دارم دق میکنم میگم بچم تازه دنیا اومد صورتی بود لبش الان چرا تیره تر شده

دوقلو خیلی سخته خدا صبرت بده بچهای من شیر ب شیرن پدرم در اومده

خدا کنه فقط سالم باشن و سلامت سختیشم میگذره

عزیزم باید ببری دکتر تشخیص  بده، ممکنه هم از آلرژی باشه هم رفلاکس، پسر منم هردوش رو باهم داشت پدر ما دراومد تا ۲ سال، اما خوب تحت نظر باشه و دارو بخوره خیلی بهتر میشه..تشخیص اولیه خیلی مهمه پیش یه دکتر خوب برو

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...
عزیزم باید ببری دکتر تشخیص  بده، ممکنه هم از آلرژی باشه هم رفلاکس، پسر منم هردوش رو باهم داشت پ ...

اره دکتر گفت رفلاکسه بهتر شده فقط رنگ لبش نگران م کرده

ن طبیعیه

پس بچه شما هم همینطوره؟؟یعنی بجز زمانیکه می پیچه به خودش هم کلا لبش تیره تر شده؟؟خدا خیرت بده عزیزم

خوب خداروشکر، رنگ لب که به اون ربطی نداره، شاید مدلشه

تازه اومده دنیا صورت یه الان تیرتر شده

فکر نکنم چیز خاصی باشه الکی خودت و درگیر   نکن انقدر حالا حالا ها باید به پاش بشینی رنگ لب دیگه چیزی نیست.... انقدر نگرانی به دکتر میگفتی؟؟؟؟

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...