2777
2789
عنوان

سلام کسی میتونه بمن کمک روحی کنه؟

232 بازدید | 13 پست

خیلی ناراحتم..دخترم مرده..37 هفتگی از دست دادمش..پدرمم مرده هنوز 2ماه نشده.. 4ماهه اقدام کردم باردار نشدم. دیونه شدم گاهی فکر خودکشی بهم دست میده

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔

عزیزم ،شما دچار افسردگی شدین ،،خدا رفتگان رو رحمت کنه ولی به بازماندگان فکر کن ،و حتما به روانپزشک مراجعه کن

😊نظرات من براساس پست اول ،خوندن کامنتها از حوصلم خارج😅آخه نگران استارتر تاپیک بغلی ام😜ممنون میشم مطالبتون رو کامل و واضح همون پست اول بذارید😉

برای پدرتتتتت خیلییی متاثر شدم غم بزرگیهه 

ولی بچه پیش میاد ، انشاالله مجدد مادر شی و سالم دنیا بیاد 

مرگگگ لعنتی ، نمیشه منکرش شد 😔😔😔 حقیقت تلخ وحشتناک زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هورمون هاتون  بهم ریخته 

کاش با یه روان شناس  صحبت کنید 

هنوز خیلی فرصت دارید برای بچه دار شدن

ان شاءالله  وقتی از لحاظ روحی و جسمی ، رو ب راه شدید ، خدا با فرزند صالح و سالم  چشم تونو روشن میکنه

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دوست گلم 

پدر و مادر، همسر، فرزند و بقیه عزیزان امانت هایی هستن که یه روز ممکنه از دستشون بدیم

پس نباید زندگی و خوشیمون وابسته به اون ها باشه

میدونم داغداری و غم داری. خدا پدرت رو رحمت کنه و بیامرزه

من هم چندروز پیش خاله عزیزم رو از دست دادم.

ما باید بدونیم که تنها وابستگی ما به این دنیا باید خدا باشه و بس.

الذین اذا اصابتهم مصیبه قالو انا لله و انا الیه راجعون....

همین یه جمله بس که برات بگم که ما برای خدا هستیم و از او هستیم و به سمتش برمیگردیم

پس بلند شو و به خودش توکل کن و باهاش حرف بزن

ایمان داشته باش بهش.

جایی که راهی نیست خدا راه میگشاید...

Dance me to the end of Love...

بمیرم برای دلت قشنگم خدافرشته نازتووپدرتونورحمت کنه اجی همه تجربه تلخ ومشکلات زیادی داریم دلیل نمیشه که هممون خودکشی کنیم دیگه به خودکشی فکرنکن بروتحت نظریه روانشناس باهاش حرف بزن بهت خیلی کمک میکنه شماافسرده شدی بخاطراتفاقات بدی که واست افتاده سعی کن خودت حال خودتوخوب کنی خودتوسرگرم کن تاکمترفکرمنفی بیادتوسرت خودتوشادکن کتاب بخون یه سفربرو برای ارام شدن قلبت وحل شدن مشکلاتت صلوات میفرستم امیدوارم دیگه هرگزغم نبینی وبهترینهاواست اتفاق بیفته😔😢😢😍😘😘

نمیدونم چیکار کنم..همیشه ناخوداگاه گریه ام میگیره..تو حموم،موقع غذا خوردن موقع نظافت خونه.. درهرشرایطی... خیلی وابسته بودم ب هردوشون.. همش دلم میخواد برم لباسای دخترمو بیارم ببینم همسرم نمیزاره.. ب فاصله 3ماه از دست دادمشون

نمیدونم چیکار کنم..همیشه ناخوداگاه گریه ام میگیره..تو حموم،موقع غذا خوردن موقع نظافت خونه.. درهرشرای ...

متاسفم ولی هربدی بدترش هست...یه نفر رو میشناسم پدرش فوت کرد خیلی بیچاره بودن حتی بیمه نبودن خانواده پدر و دختر حامله بود و به پدرش خیلی وابسته بابدبختی سیسمونی جور کردن بچش که به دنیا اومد بعد دوهفته مررد

نمیدونم چیکار کنم..همیشه ناخوداگاه گریه ام میگیره..تو حموم،موقع غذا خوردن موقع نظافت خونه.. درهرشرای ...

عزیزم برات خوشحال شدم که بارداری شدی.

چون منم مثل تو شدم تایپیک رو میخوندم.

همش میرم تایپیکهایی که جنینشون رو از دست دادن.

عزیزم حالت بهتره؟منظورم اینه گذشته رو فراموش کردی؟برات کم رنگ شده؟؟؟

😉

عزیزم برات خوشحال شدم که بارداری شدی. چون منم مثل تو شدم تایپیک رو میخوندم. همش میرم تایپیکهایی که ...

ممنونم.. اول از همه دعا میکنم برات ک خدای مهربون دوباره کمکت کنه و مامان بشی. و بچه اتو بغل کنیو ب آرزوت برسی. حال روحیم خیلی بهتره ولی برام هیچ وقت فراموش نمیشه.... اما خدارو هزاران بار شکر برای کوچولوی دوباره ام.

عزیزم من سال 98 مادرم رو ناگهانی از دست دادم، بعد باردار شدم، سقط شد و چند تا اتفاق سخت دیگه، بعد 9 ماه آذر ماه به امید خدا دوباره باردار شدم، سوره نشرح رو زیاد بخون ، ان شاالله خوشی هات فرا میرسه