همون قرص بهتره دردم نداره،منتاهاش باید ی جوری خورد ک کار ی سره شه وگرنه بعدش عوارض داره
حالا شما آموزش ندی به جایی بر نمیخوره
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
چرا این کارو باخودت کردی اخه باچی خودکشی کردی رفتی کما ولی فوت نشدی خوشحالم زنده ای ولی هیچوق ...
داستان زندگیم هس دوس داشتی بخون، تعداد خیلی خیلی زیادی قرص اعصاب و خواب اورو این چیزا و همزمان رگمم زدع بودم ولی خب زود رسوندنم، ارع واقعا خیلی پشیمونم :)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خودکشی یعنی ضعیف بودن.بدترین مرگ و بدترین حال بعد از مرگ مال کساییه که خودکشی کردن. بدترینه چون از خدا نا امیدن. خدا خودش گفته قاتل و میبخشم ولی کسی که از من ناامیده نه. شرح حال کسایی که خودکشی کردن و اون دنیا در عذابن اینجوری اومده که تا ابد دستو پا و چشم بسته در آتش جهنم عذاب میشن و عذابشون پایانی نداره. آخه یکسری از آدما بعد اینکه عذاب شدن از گناه پاک میشن و جای بهتری توی برزخ میرن ولی واسه اونایی که خودکشی میکنن این گزینه هم وجود نداره. فکر کنین قاتل پاک بشه بره جای خوب ولی اونی که خودشو کشته همونجا بمونه. دلیلشم همون ناامید بودن از خدا توی دنیائه
🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻 نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد... 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀