2777
2789
اره واقعا خیلی بی عقل بودم

بیشتریا ازین جاهلیتا داشتن تو زندگی

من ریخته ام در رگ تو شیره جان💚هی چرخ بزن در من و دل را بتکان💚این همنفسی چ حس و حالی دارد💚در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن یعنی تعجب کردم بیشتر تعریف کن

عاها، جسم خودمو میدیدم مخصوصا وقتی دیدم بیحال افتادم ی گوشع مثل ی مردع خیلی پشیمون شدم خیلی، از مادرم متنفر بودما ولی صدای گریش میومد، صدای گریشو ک میشنیدم دلم میسوخت ک چ بلایی سرشون اوردم کل زندگیم از بچگیم تا الانو دیدم حس خیلی عجیبی بود ولی فهمیدم ک زندگی قشنگی های خودشو دارع و نباید سریع جا زد بعد 3 هفتع هم ک از کما دراومدم کلا گیج میزدم هیچی یادم نمیموند یادمع درس ک میخوندم صدبار ی جمله رو باید تکرار میکردم تا تو ذهنم بمونع خداروشکر الان حالم بهترع هم جسمی هم روحی! 

عاها، جسم خودمو میدیدم مخصوصا وقتی دیدم بیحال افتادم ی گوشع مثل ی مردع خیلی پشیمون شدم خیلی، از مادر ...

خدا دوستت داشته بهت رحم کرده و یه فرصت دوباره بهت داده. ازش خوب استفاده کن. امیدوارم دیگه هیچوقت به فکرتم خودکشی خطور نکنه. خدا خیلی مهربونه من توی زندگیم هر جا رو که عمیق نگاه کردم اثر و ردپای خدا رو توش دیدم فقط چشم دل میخواد تا محبت هایی که به آدم کرده رو آدم بتونه ببینه خیلی زیادن محبتاش. من توی دوران دانشجویی میشستم حکمت خدا توی زندگی مو مینوشتم چیزایی که درک میکردم و میگم الان که ورق میزنم میگم خدا نه تنها صدامونو میشنوه بلکه تنهامونم نمیذاره فقط کافیه آدم از ته دلش باهاش حرف بزنه همین که حال دلش عوض میشه و یه حس خوب پیدا میکنه توی مناجاتش با خدا یعنی خدا هست و داره گوش میکنه به حرفامون

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
خدا دوستت داشته بهت رحم کرده و یه فرصت دوباره بهت داده. ازش خوب استفاده کن. امیدوارم دیگه هیچوقت به ...

ارع واقعا الان ب وجود خدا پی بردم چون تو زمانای سخت دستمو میگرف ولی نمیفهمیدم، خودکشی ی خریت محض بود ک کردم، امیدوارم خدا از گناهم بگذرع! 

ارع واقعا الان ب وجود خدا پی بردم چون تو زمانای سخت دستمو میگرف ولی نمیفهمیدم، خودکشی ی خریت محض بود ...

میگذره مطمئن باش. خودش میگه قاتلو زناکارم توبه کنه میبخشم فقط کسی که از درگاهم ناامید بشه نمیبخشمش. مطمئن باش بخشیدتت.نمازاتو مرتب بخون بعدش به سجده برو و به خاطر لطفی که در حقت کرده شکرٱ لله بگو و الهی العفو. مطمئنم همین الانشم بخشیده.

سر نماز واسه ما هم دعا کن.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀