2777
2789

سلام.. من سه ساله منتظرم.. خودم هیچ مشکلی ندارم اما همسرم واریکوسل داره 2 بارم iui کردم که جواب نداد.. بهمن برا ivf اقدام کردم چون 17 تا تخمک داشتم گفتن احتمال هایپر شدن داری برا همین انتقالم افتاد فروردین.. الانم که میگن مرکز تعطیل و پذیرش نداریم.. 20فروردین شروع دورم بود که اون دوره رو از دست دادم..فک کنم اردیبهشتم از دست بدم.. خیلی نامردیه.. آخه گذشته از اون همه آمپول و عمل و بیهوشی حالا که 15 تا جنینم دارم ایندفعه برا انتقالشون باید انتظار بکشم.. رفت و آمد و وقت و هزینه شم به کنار.. بعد میگن کادر درمان داغون شدن.. مرکز دولتی، همه پرسنلم هستن ولی پذیرش نمی کنن؟!!! 

همینطور فقط نشستن میگن،  می خندن و حقوق میگیرن... 

الهی که به حق این ماه عزیز بگیره...یه فرصته گلم دعا کن که هر وقت نوقعش شد فقط بگیره محکم...قرآن بخون خیلی...سوره مریم و یاسین

عاشق امام رضا......عاشق ایران.....عاشق حجاب....عاشق مردم ایران....بدون اینها میمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به همون یکیش راضیم.. فقط همین که مراحل ivf م طولانی شده غصه دارم کرده.. 

ناراحت نباش اشکالی نداره جنینات که محفوظن تو این چند وقت ورزش کن و خودتو آماده کن برای بارداری انشاالله 

وخدایی که به شدت کافیست .
من به همون یکیش راضیم.. فقط همین که مراحل ivf م طولانی شده غصه دارم کرده.. 

سلام عزیزم منم کارم افتاد برای سال ۹۹ بخاطر کرونا

ی مقدار دیر رفتم الانم میگن اولویت با شما نیست چون ی بچه دارم فعلا برام آزمایش خون نوشتن

منم میلاد مشهد میرم

شما ای وی اف کردی؟؟؟

من و شوهررررم.... یه دختر داریم شاه نداره...بخدا
سلام عزیزم منم کارم افتاد برای سال ۹۹ بخاطر کرونا ی مقدار دیر رفتم الانم میگن اولویت با شما نیست چو ...

سلام..نه ..خدا رو شکر بعد از سه سال انتظار و کلی دوا درمون و رفت و آمد خودم طبیعی باردار شدم..الان 13 هفتمه..شمام صبور باش و استرس به خودت راه نده انشاا.. اگه خدا بخواد هر زمان وقتش برسه خودت باردار میشی..منکه اصلا دیگه امیدی نداشتم به خاطر این کرنام کلا کارای درمانم متوقف شده بود ولی خدا خودش کمک کرد..

سلام..نه ..خدا رو شکر بعد از سه سال انتظار و کلی دوا درمون و رفت و آمد خودم طبیعی باردار شدم..الان 1 ...

واقعا خداروشکر عزیزم 

من ای وی اف کردم الان ۹ انتقالم برام دعاکن منم حامله باشم

واقعا خداروشکر عزیزم  من ای وی اف کردم الان ۹ انتقالم برام دعاکن منم حامله باشم

انشالله که انتقالت موفقیت آمیز باشه.. کجا انتقال دادی ؟ میلاد که میگفت بجز ویزیت هیچ کار دیگه ای انجام نمی دیم !!!!!!

انشالله که انتقالت موفقیت آمیز باشه.. کجا انتقال دادی ؟ میلاد که میگفت بجز ویزیت هیچ کار دیگه ای انج ...

چرا عزیزم همه کارامو کردن ولی امروز ۱۱ انتقال بی بی منفی شد هرچی خدابخواد