2777
2789
عنوان

منشی بی ادب دکتر جواد مرفوع زنان و زایمان اهواز

| مشاهده متن کامل بحث + 7519 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم ی دنیا ممنون میشم برام نوبت بگیری کسی اهواز ندارم برام نوبت بگیره 

عزیزم متاسفانه اینجور که من شنیدم دکتر مرفوع تا اطلاع ثانوی بیمار جدید قبول نمیکنه

حالا شما چون شهرستانی تماس بگیر چون فقط تماسای با کد شهرستان رو منشیش جواب میده شاید بهت نوبت بده ولی بعید میدونم

بخاطر کرونا بیماراشو کم کرده

حالا شما یه امتحان بکن

🌷
عزیزم متاسفانه اینجور که من شنیدم دکتر مرفوع تا اطلاع ثانوی بیمار جدید قبول نمیکنه حالا شما چون شهر ...

آخه از ماه رمضون ک رفتم ی بار منشی گفت تا اطلاع ثانوی پذیرش بیمار جدید نداریم شما آخرین بار کی رفتید  و اینو بهتون گفت

آخه از ماه رمضون ک رفتم ی بار منشی گفت تا اطلاع ثانوی پذیرش بیمار جدید نداریم شما آخرین بار کی رفتید ...

من امروز عصر رفتم

دوستم از تقریبا دو هفته پیش برام نوبت گرفته بود

دیدم پشت سرش کاغذ چسبونده بود نوشته بود

با یه خانمی هم تلفنی صحبت میکرد گفت تا آذر نوبت نمیدم اگه اشتباه نشنیده باشم

اگه شما حتی تا ظهر هم به من میگفتی برات میپرسیدم حتما😕

🌷
من خیلی زنگ میزنم اصلا کسی جواب نمیده

ازش پرسیدم یه شماره تلفن بهم بده کاری داشتم تماس بگیرم گفت فقط اگه کد شهرستان زنگ بزنه جواب میدیم

اونم تا وقتی من اونجا بودم بین هر پنج شش بار زنگ تلفن شاید یکی رو برمی داشت

خودشم مدام پیش دکتر و در رفت و آمد بود

🌷
بله

من امروز هم رفتم باز قبول نکرد بم نوبت بده گفت بعد عید نوبت داریم اینقد خواهشش کردم ک آخرش با عربده جوابم داد و راضی نشد برا بعد عید هم اسمم بنویسه خدا ازش نگذره این منشی بی ادب خیلی حالم بد کرد

من امروز هم رفتم باز قبول نکرد بم نوبت بده گفت بعد عید نوبت داریم اینقد خواهشش کردم ک آخرش با عربده ...

یعنی بخایم زیر نظرشون باشیم برای بارداری و زایمان قبول نمیکنه؟ من سزارین سومم میشه میخام اینسری ایشون عمل کنه شنیدم کار سزارینشون عالی البته نمیدونم اشراقی برگشته یانه کسی خبر نداره؟

کار دکتر مرفوع عالیه عالی عالی عالی اگر هزار بار دیگه سزارین داشته باشم قطعا بازم دکتر مرفوع رو انتخ ...

سلام عزیزم من برای سزارین سومم میخام برم پیششون زیر نظر یه دکتر دیگه باشم سزارینم رو قبول میکنه بعد هزینه شما چقدر شد عزیز؟