2777
2789
عنوان

منشی بی ادب دکتر جواد مرفوع زنان و زایمان اهواز

| مشاهده متن کامل بحث + 7517 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی بخایم زیر نظرشون باشیم برای بارداری و زایمان قبول نمیکنه؟ من سزارین سومم میشه میخام اینسری ایشو ...

من از ۳ ماهگی زیر نظر دکتر مرفوع بودم و پیش خودشون تجربه یه سزارین شیرین و عالی دارم خدا حفظشون کنه

سلام تازگی باهاش سزارین داشتین ؟پمپ درد گرفتین ؟

بله من مرداد ۹۹ بیمارستان مهر سزارین شدم بیمارستان خلوت و خیلی تمیزی بود من اتاق خصوصی گرفتم از روز قبل از عمل حتما باید به زایشگاه بیمارستان مراجعه کنید و درخواست اتاق خصوصی بدین که رزرو کنن واستون و کارای پذیرش عمل فردا رو همسرتون انجام بدن وارد اتاق عمل که شدین بدو ورود پرستار یه شرح حال مختصر ازتون میگیره اگر داروی خاصی مصرف میکنید یا به دارویی آلرژی دارید اعلام میکنید و به همون پرستار توی ورودی اتاق عمل حتما بگید که پمپ درد میخواید داشته باشید هزینه زیادی نداره زمان ما بابتش ۲۵۰ هزار تومان به فاکتور جراحی اضافه شد ۵۰۰ هم بابت اتاق خصوصی اضافه شد. پمپ درد واقعا موثر. راستی تنها چیزی که اتاق نوزادان ازتون تحویل میگیره دو عدد پوشک سایز ۰ و یک دست بلوز و شلوار. من لباس سرهمی دادم بهشون تحویل نگرفتن گفتن حتما باید بلوز و شلوار بدی تا شوهرم رفت از تو خونه آورد واسشون تحویل داد

لیانا جان من مشکل نازایی دارم ب نظرت کارش چطوره؟ 

عزیزم من کار زایمانشو میدونم خوبه اطلاعی ندارم راجب کارای مجبور به نازایی

دکتر نقاب و مرمضی ودیباوند میدونم کار نازاییشون خوبه

🌷
گلی هزینه سزارینش چقده

فروردین ماه دومین بچه م رو پیش آقای دکتر بدنیا آوردم بازم کارشون مثل بچه اولم عالی بود هزینه هم بدون بیمه بودم ۱۱ تومان با اتاق خصوصی و پمپ درد و ... نزدیک ۱۴ تومان شد.

فروردین ماه دومین بچه م رو پیش آقای دکتر بدنیا آوردم بازم کارشون مثل بچه اولم عالی بود هزینه هم بدون ...

سلام عزیزم نوبت دهی دکتر مرفوع به چه صورته؟ حضوریه یا تلفنی؟