2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی 

من اول میخواستم سزارین ولی مامانم نزاشت طبیعی خوب بود بعدش هیچ دردی نداشتم خودم راحت کاراموانجام میدادم فقط اگه خواستی طبیعی زایمان کنی یه بیمارستان خوب برو ک سریع برش نزنن 

هرکدوم رو میتونی فرقی نداره...

طبیعیه دردش موقع زایمانه و سزارین دردش بعداز زایمان...

فقط سزارین مراقبت بیشتری میخواد و در بعضی از افراد شکم برجسته میمونه و طبیعی اگه از اول خوب محکم گن نزنی احتمالا یکمی شکم پیدا کنی البته همه اینها و حتی دردها چه طبیعی چه سزارین برای هر فردی فرق میکنه و بدن با بدن متفاوته.

تنها موجودی که صداقت در گفتارش صحّت داشت، پینوکیو بود😐🙄
دلیلشم میگی؟

سر بچه اولم طبیعی بودم که هم تو بیمارستان و هم خونه شیردهی راحتی داشتم و نشست و برخاستم همینطور...ولی زایمان دوم که دوقلو بود مجبور ب سز شدم که شده بودم عین علیل ها بزور شوهرم که دستمو میگرف بلند میشدم شیردهی شده بود عذاب ...که زیادم نمیگذره 2 ماه پیش وای چ روزای بدی بود حس میکردم افسرده ام

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

من سزارین اختیاری کردم. ولی تاده روز اول با کمک باباومامانم بلند مبشدم ب بچه ام شیر میدادم. وتا بیست روز کمرم صاف نمیشد راه برم😢😢

خدایاااا،توکل ب خودت ! نه به بنده های بی خودت😒     خدایا کمکم کن تا تاریخ ۱۳۹۹/۹/۹سرکاربرم.همیشه پشتم بودی اینبارم کمکم کن🙏

من سزارین،

از اول و قبل از بارداریمم مخالف طبیعی بودم،

دلایل خودمو داشتم، الان مثل قدیم نیست ژن خانمها تغییر پیدا کرده، طبیعی نخواستم چون نمیخواستم انقدی درد بکشم که انگار همه استخونام میشکنه، واینکه نخواستم بعدا برا زناشوییمم مشکلی پیش بیاد