2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم واسه کاراشون بی تفاوت باش مثلا وواسه چیزی پز داد مثلا گفت خوردم بگو نوش جان گفت پوشیدم یا خریدم بگو مبارکه  یا خودشو با شوهرت مقایسسه کرد مثلا گفت من اینو خریدم شوهر توعم میخره بگو قطعا   فقط مختصر و محکم جواب بده تا دیگه زیاد نتونه کشش بده  و بدونه که تو زیاد خوشت نمیاد از این کارا   اصلا هم مستقیم به روش نیار تا بگه حسودی میکنی

اصلا دوس ندازم دیگه زیاد ببینمش. دیشب منو با یکککک دنیااااا کاررر و خونه بهم ریخنه و بچه گذاشت رفت خ ...

عزیزم بهتره شما یکم رودرواسی های ایرانی رو کنار بزارید چون این رفت و آمدها دیگه با اومدن ایشون از این به بعد ادامه داره از الان اگر زیاد هر وقت میان بالا و پایین نکنیدشون بعدا توقع ایجاد نمیشه و قهر پیش نمیاد. ساده بگیرید حالا نون و پنیر نه ولی اگر برای عصرونه میان مثلا یه بستنی ساده با چایی و میوه کافیه 

بالاخره یه چیزی میشه... 
به نظرم واسه کاراشون بی تفاوت باش مثلا وواسه چیزی پز داد مثلا گفت خوردم بگو نوش جان گفت پوشیدم یا خر ...

عاره عزیزم.شوهرمم همینو گفت.

بتید همین کارو کنم.

مرسی از راهنماییت💖🌸😍

😍🥰
عزیزم بهتره شما یکم رودرواسی های ایرانی رو کنار بزارید چون این رفت و آمدها دیگه با اومدن ایشون از ای ...

عاره عزیزم درست میگی. باید باهاشون خیلی تشریفاتی برخورد نکنم

مرسی عزیزم از راهنماییت💖

😍🥰
دومه. ولی تو عقد جداشده. خواهرم 7 سال زندگی کرده و بچه 5 ساله داره

خب خیلی شااااانس آورده خواهرت و میخواد همه جوره نگهش داره شوهرشو...... موندم ما مجردا شوهر گیرمون نمیاد چجوریه اینا که جدا میشن دو تا دو تا شور گیرشون میاد!!!!!!!!!!!!! اونم با بچهههههههه خرشانسن بخداااا