2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه چرا خوب چی میشع اینا هم با اونا بگن و بخندن از عکساشون تعریف کنن؟

فقط عکس نیست. ابجیم اصلا واس حریم من احترام قایل نیست. هر کار بخواد میکنه تو خونم. من اینجوری دوس ندارم. بدون اجازم وسایلمو برمیدلره.چیزی ام بگی میگه نده به درک.

😍🥰
دیشب افطار خونمون بودن. ینی انقد لوووس بعد افطار رفتن بیرون اب هویج بستنی خوردن چهل تا عکس گرفت ...

كاش از خوشحاليشون خوشحال بشين و براشون آرزوي خوشبختي كنين🤗

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
اینطوری باشه عالیه ولی انگار این خانم دوست ندارم 

من دوس دارم باهم بگیم و بخندیم. اما اونا همش تو هم رفتن دیگه.اصلا حرف دیگه ای ندارن.

شوهرش ی کاری میکنه صدتا پز میده

😍🥰
كاش از خوشحاليشون خوشحال بشين و براشون آرزوي خوشبختي كنين🤗

هستم عزیزم.اگه کمک من نبوداینا بهم نمیرسیدنِ.

خیلی براشون زحمت کشیدم.حسودم نیشتم.

ولی تا ی حرفی میزنی با شوهرش ابجیم میپره وسط جواب میذخ انگاری ما دشمنیم یا من هوو شم

😍🥰
فقط عکس نیست. ابجیم اصلا واس حریم من احترام قایل نیست. هر کار بخواد میکنه تو خونم. من اینجوری دوس ند ...

من اصلا با خواهرام اینطور نیستم خیلی هم شاد میشیم خوشحالی همو میبینیم وقتی ام یکیمون ناراحته کمکش میکنیم 

رابطتونو بهتر کنید با هم

میشه دوتا صلوات برا گرفتن دوتا حاجتم بفرستین🌺