2777
2789
عنوان

بنطرتون اختلاف طاهری مهمه😕

303 بازدید | 31 پست

من خودم از نطر طاهری بسیار ریز جثه هستم و بقول نامزدم ریزه میزم ولی ایشون چون ورزشکارن اندام درشتی دارن و اختلاف قدمونم بیست سانته اما اختلاف سنی کمی داریم  خودم فکر میکنم خوبه این تفاوته ولی اطرافیان خودم هروقت کنارهم میبیننمون بهم میگن که بهم نمیخورین روخودت کارکن که یکم از نطر طاهری بهش نزدیک باشي احساس میکنم حرفای اطرافیانم روم تاثیر گذاشته وذهنم درگیر شده بنطرتون واقعا مهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما دوتا باید خوشتون بیاد ک اونده تمام

نی نی یار جونم قبل ترکوندن ی ندا بده شاید پشیمون باشم🙃           یک وقتهایی هست مچ خودت رو در حال انجام دادن کاری میگیری که قبلا دیگران رو بابتش قضاوت کرده بودی. خیلی هولناکه، روبه رو شدن با خودت.

قد من و همسرم ۲۰ سانت و وزنمون ۵۰ کیلو باهم متفاوته و یکسال ازم بزرگتره

به ما همیشه میگن به هم میاین

خودت نظرت چیه؟حرف بقیه برات مهم نباشه.مردم همیشه یه موضوعی واسه حرف زدن پیدا میکنن

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤

برای ما که کاملا عادی شده الان

اوایلش همش کفش پاشنه دار میپوشیدم من۱۶۲ همسرم ۱۸۰ 

الان دیگه اهمیتی نداره واقعاااا

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

نمیدونم من شوهرم 180 هیکلی 

من 168 معمولی 

نمیدونم چرا خیلی بلند تر من دیده میشه

ولی اصلا برام مهم نیس🙄😂😂✋

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂