2777
2789

من تا حالا هیچ وقت بهش نگفتم.هیچ وقت نتونستی این دو تا آدم منطقی بشین صحبت کنیم.الانم موندم چطوری بهش بگم چندروزه باهاش قهرم.اونم انگار نه انگار اصلنم معذرت خواهی بلد نیس.منم دیگه دارم میترکم.الان نشستم یه متن بزرگ.. از دلخوریام نوشتم.چند ساعت دیگه میرم خونه پدرم.قهر نمیرماا.فقط میرم آبو هوام عوض شده.به خودش گفتم ببره. چندروز میخوام بمونم.رسیدم اونجا میخوام بفرستم براش.حضوری نتوستم بهش بگم.بنظرتون کاره درستیه؟

مَن حَتی اَگه قَلبَم مِنَت تَپیدَن سَرَم بِزاره دَرِش میارَعم😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کانال تنها مسیر کمک بگیرین

ی نمونه از تجربیات اعضاش

#ارسالی_تنهامسیریها 🌺

🔷 در مورد این سوال چیزی که من معمولا بهش عمل میکنم و موفق بوده رو باهاتون در میون میذارم.

ان شاالله که مفید باشه.

رعایت چند نکته در بیان عیوب دیگران نه فقط همسر، میتونه مفید باشه.

1:بزرگنمایی صورت نگیره. هم پیش خود فرد هم در بیانش.

اینکه ما فکر می‌کنیم فلان عیب طرف مقابل ما بزرگه، خودش باعث میشه خیال کنیم از اون طرف بهتریم و این خودش عیبه😊

در بیان هم طوری حرف نزنیم که طرف مقابل فکر کنه ما میگیم بزرگترین عیب دنیا رو داره

2: اینکه خیلی کوتاه و مختصر در موردش حرف بزنیم. طول و تفسیر ندیم. شاخ و برگ ندیم. یه اشاره کوچیک. مطمئن باشید متوجه میشه.

3: موقع بیانش، بیشتر از خودمون بگیم و از احساسمون در مقابل اون رفتار.

🔹مثلا اگر خانمی همسرش اهل داد و بیداد هست در یه موقعیت خوب و آرام، با همون لحن زنانه، بهش بگه :وقتی صدات یه کمی از حد معمول بالاتر میره فلان حس رو پیدا میکنم، دنیا روسرم خراب میشه، میگم من که اینقدر عاشقشم و نمیتونم ناراحتیش ببینم؛ چرا...

اینکه بهش بگه تو همش داد میزنی، به احساس من توجه نداری، نمیدونی من چه حالی میشم و... اینا روش‌های خوبی نیست. بهش نمیگن بیان احساس.🚫

4: از کلمه همیشه و هر جا و... استفاده نکنه.

تو همیشه داد میزنی

تو همیشه بداخلاقی

تو هرجا میریم فلان رفتارو داری

خییلی تاثیر بدی داره...

⭕️⭕️⭕️⭕️⭕️

🌷 @IslamlifeStyles

من ک خیلی باهاش راحتم همه چیمونو میگیم بهم 

منم خیلی دوست دارم رابطمون اونطوری باشه ولی از بس اخمو بد اخلاقه تو خونم میاد همش تو گوشیه منم مجبور شدم متن بنویسم 

اگ اینجوریه اره بنویس بده بهش خیلی بهتره

رو کاغذ ننوشتم وقتی رفتم.واسش پیام میفرستم