2777
2789
عنوان

کیا امروز بی بی گذاشتن ؟

1752 بازدید | 170 پست

دلم یه حالیه دلم میخواد شادی یا خدایی نکرده درددلمونو باهم درمیون بذاریم

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میتونم بذارم‌ولی دوس دارم بازم صبرکنم

خوب بذار دلمون اب میشه اولین نفر باش🤗چندروز مونده به پری؟

خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که  شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم

من شوهرم میگه بزار پریودم عقب افتاده هرچی هم مصرف کردم نشدم یه داروی گیاهی بهم داده بودن تو دوروز پری میشدم اما الان اصلا علائم هم ندارم

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 
بارداری؟

تازه ونو.اما حالم بهم ریختست دلم بقیه رو میخواست.😍حتی دوست داشتم دوباره بی بی خودم  رو بذارم  ببینم

بچه ها من دوماهه پریودم کم شده ولی چندماهه منظم سرساعت میشدم این ماه یه روزعقب  افتادم دیشب تست زدم منفی بود امکان داره باردار باشم

به خاطر ماه رمضون ۶ روز متفورمین را فقط بعد افطار خوردم امکان داره به خاطر این باشه

من شوهرم میگه بزار پریودم عقب افتاده هرچی هم مصرف کردم نشدم یه داروی گیاهی بهم داده بودن تو دوروز پر ...

وای الهی خوش خبر باشی مونده به پری؟