گلدن_استار مدیر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 عنوان کیا امروز بی بی گذاشتن ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1758 بازدید | 170 پست دلم یه حالیه دلم میخواد شادی یا خدایی نکرده درددلمونو باهم درمیون بذاریم خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم 1399/02/17 | 09:48 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 من از بعد سحر دلم گرفته 😕 چرا اخه ما اینجوریم لعنت به هورمونا توهرشرایط خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20470 بعضیا بی علامتن خب دارم دیونه میشم کاش پریود شم برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
کلوپاترا۶٨هستم عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 منم امروز موعدمه ولی تنبلی دارم هرماه باتاخیره اگه یه هفته از موعدم بگذره میزنم َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 ۲-۳ روز سری پیش اینقد بی بی گذاشتم و منفی بود این سری تصمیم گرفتم بهش فک نکنم ببینم چی میشه😁 از اخرین نزدیکی که اگر لقاح اونموقع که دبرتر از همست انجام شده باشه ۱۲ روز باید بگذره تا ادرار هومونر شه من ۴ روز به پری نشون داد کمردرد نداری خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
1378eli عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 20470 وای الهی خوش خبر باشی مونده به پری؟ رد کردم همه کار هم مردم بشم ولی نشدم... این دفعه میترسم بی بی بزارم برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 بچه ها من دوماهه پریودم کم شده ولی چندماهه منظم سرساعت میشدم این ماه یه روزعقب افتادم دیشب تست ... پریود که کم بشه بدن اماده ی باروری میشه.اگر اقدام داشتی به بی بی منفی توجه نکن شاید لقاح دیر باشه خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
روووومینااااا عضویت: 1398/09/17 تعداد پست: 1701 از اخرین نزدیکی که اگر لقاح اونموقع که دبرتر از همست انجام شده باشه ۱۲ روز باید بگذره تا ادرار هومون ... چنان کمردردی دارم ک از دیشب تاالان ۱ ساعت خوابیدم
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 منم امروز موعدمه ولی تنبلی دارم هرماه باتاخیره اگه یه هفته از موعدم بگذره میزنم الهی جهان مارو هم به لبخند واکنی خااااانوم تا میتونی گرمی بخور خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 من الان میخام بزارم برام دعا کنید وای بیا خبر خوبتوبده خداروشکر خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
کلوپاترا۶٨هستم عضویت: 1398/02/19 تعداد پست: 6269 الهی جهان مارو هم به لبخند واکنی خااااانوم تا میتونی گرمی بخور ان شالله َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
tinaeh عضویت: 1397/07/04 تعداد پست: 3358 پریود که کم بشه بدن اماده ی باروری میشه.اگر اقدام داشتی به بی بی منفی توجه نکن شاید لقاح دیر باشه ۷ ماه اقدام دارم
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 رد کردم همه کار هم مردم بشم ولی نشدم... این دفعه میترسم بی بی بزارم مطمئنم ایندفعه خوش خبری مامان مهربون😊 خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم
a۷t5i عضویت: 1398/08/11 تعداد پست: 1585 وای بیا خبر خوبتوبده خداروشکر باشه خدا کنه مثبت شه البته سه روز مونده ب پری الهم صل علی محمد وال محمد.ذکر زیاد موجب ارامش دل است
گلدن_استار مدیر استارتر عضویت: 1397/01/16 تعداد پست: 2806 چنان کمردردی دارم ک از دیشب تاالان ۱ ساعت خوابیدم وای عالیه😁🤗من از الان میگم مبارکه من خودم اینجوری بودم😍 خدای خوبم فقط تو میدونی که من چقدر دلم میخواد یجوری که شایسته هست بگم شکرت اما بلد نیستم