2777
2789

خواهش میکنم کمکم کنید الان سکته میکنم دوست دارم بمیییرم 

بابا پریشب و دیشب تب و اسهال  داشت بردنش تست کرونا گرفتن گفتن مشکوکه ولی امپول زدنش و دارو اینا بش دادن تبش قط شد و امروز سرحال بود

امروز قراره ببرنش ازمایش کرونا بگیرن جواب قطعی رو بدن  

اگر کرونا بوده ممکنه وقتی تب اومد پایین و علائم از بین رفته رد شده باشه؟

بابام ۷۰ سالشه و مشکل کلیوی و کبدی داره

تا جواب ازمایشش بیاد من زنده نموندم از فکر و خیال😭

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

یه جای پرخطر رفته 😭

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی حالش خوب شده یعنی اگرم کرونا بوده ضعیف بوده چرا الکی نگرانی ۱۰ روز دیگه خوبه خوبه

وای خدایا نمیدونی همین حرف حتی اگر منبع علمی همنداره چقد ارومم کرد😭

حتی اگه کرونا باشه چون تب یکبار اومده پائین یعنی بدن به همراه دارو توانایی مقابله رو داره نگران نباش اصلا اونوقت خدایی نکرده یه مشکلی برات پیش میاد

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
حتی اگه کرونا باشه چون تب یکبار اومده پائین یعنی بدن به همراه دارو توانایی مقابله رو داره نگران نباش ...

وای اشکام بند اومد بخدا ۲ ساعته دارم گریه میکنم

وای خدایا نمیدونی همین حرف حتی اگر منبع علمی همنداره چقد ارومم کرد😭

عزیزم من دوست پزشک و پرستار دارم

اگر طرف کرونا داشته باشه با یه آمپول اصلا خوب نمیشه

پدر شما میگی بهتر شده.

پس‌ اگرم بوده خفیف بوده

فقط ازش دوری کنید

دورییی

اگر تب و سایر نشونه ها برطرف شده نه عزیزم کرونا نیست . اصلا نشونه ی کرونا تب افزایشی و تشدید علائم ه ...

نه با امپول و دارو ها علائم قط شده ولی تست مشکوکه و قراره امروز ازش ازمایش ببرن و قرطینه اش کنن گفتن ازمایش ۲ ملیونه

اصلا نگران نباش

خودشم الان پزشکها بعد چند ماه مبارزه خیلی تجربشون بیشتر شده واسه همین با اینکه مبتلاها زیاد میشه ولی تلفات خیلی زیاد نمیشه

تنها گناه ما طمع بخشش تو بود...
نه با امپول و دارو ها علائم قط شده ولی تست مشکوکه و قراره امروز ازش ازمایش ببرن و قرطینه اش کنن گفتن ...

کرونا بود با یه تزریق خوب نمیشد عزیزم ، انشالله چیزی نیست

سلام😊