2777
2789
عنوان

خیلی میترسم دوباره برام شر درست شه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 63 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم چ ادمای رو مخی هستن 

ان شالله زودتر خونه بخرید راحت شی 

معلومه ازون صاحب خونه هاست ک پدر مستاجرو درمیاره حالا خوبه عروسشونی

بنظرم اذیت نمیکنی اخه

همینکارتو ادامه بده محل نذار تا شوهرت بیشتر تلاش کنه برای رفتن 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم چ ادمای رو مخی هستن  ان شالله زودتر خونه بخرید راحت شی  معلومه ...

خیلی دلم شکسته خیلی .همه همیشه میگن تو خیلی ارومی جاریم اینا میگن تو اصن سرو صدا نداری واسه ما .

اگه اینو بگم که وشایلام تو کوچست😔😔😔

ببین خداکنه زود جدا شین راحت ولی تا اونجایین پول اب و برق اینا رو حساب کنید روش کم شه دیگه چیری گف بگو پولشو میدیم

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
خیلی دلم شکسته خیلی .همه همیشه میگن تو خیلی ارومی جاریم اینا میگن تو اصن سرو صدا نداری واسه ما .

اره دیگه چاره ای نیست اینم شانس تو بوده 

ان شالله ک خونه خریدین دیگه هیچ وقت یک جا نباشید باهیچ کدوم . 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
حساب میکنیم اما پول آب شریکیه

خدا یه عقلی به اون بده و یه پول کلفت به شما که برید خونه بگیرید راحت

مَشــــتی....اگه خواستـــی یڪی رو قضاوت کنی...آروم تو دلِـــــت بگو...مـــَــگه خــودم کیَـم؟!!
اره دیگه چاره ای نیست اینم شانس تو بوده  ان شالله ک خونه خریدین دیگه هیچ وقت یک جا نباشید باهی ...

انشالله آرزومه بخدا همش ب امید روزاییم که تو خونه خودم هرکار دلم بخاد انجام بدم و استرس نداشته باشم

من دستشویی میرم چراغه کل خونه رو روشن میکنم بعد میرم دستشویی 

منظورمداینه بنداز گردن بقیه بگو واحدهای دیگه رفتن دسشویی من دارم فیلم میبینم،کتاب میخونم،یا تذسیدم با چراغ روشن خوابیدم،ولی برای حمومتون نظری ندارم،آدم شاید بخاد طول بده😳

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
انشالله آرزومه بخدا همش ب امید روزاییم که تو خونه خودم هرکار دلم بخاد انجام بدم و استرس نداشته باشم

الاهی😔 خیلی بده

ان شالله ب زودی 🙏

ما یه صاحب خونه داشتیم وقتی بچه بودم دیوانمون کرده بود 

یادمه مامانم طفلی خیلی بهم میریخت از دستش 

اصلا با صاحب خونه یک جا نمیشه بود حالا میخواد غریبه باشه میخواد پدر شوهر

منظورمداینه بنداز گردن بقیه بگو واحدهای دیگه رفتن دسشویی من دارم فیلم میبینم،کتاب میخونم،یا تذسیدم ب ...

من اصن حموم این ساعتا نمیرم ولی بازم اگه تو ظهر برم ممکنه نتونه بخوابه