من تو یه ساختمونم با خانواده شوهر و جاریم من وقتایی که شوهرم شیفته خابم نمیبره و دوس دارم بیدار بمونم اما همیشه پدرشوهرم میگه حموم نرو راه نرو سروصدا نکن در صورتیکه جاریم اینا میگن اصن تو سر صدایی نداری.الانم ساعت سه پیام داده برو پمپو بکش یعنی اینکه با آب کار نکن دستشویی بودم اخه چکار کنم 😭😭😭برام دعا کنید برم ازینجا .شما باشید چ جوابی میدید؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه اونا اصلاااا صدای پمپ تو خونشون نمیاد چون اصن خونه کناریه ساختمونه ما هستن
پس از کجا میفهمه از واحد شماس
صبح امروز کسی گفت به من. تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دلمن با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق. عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرمتو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
یه صدای خیلی کمی تو حیاط جلویی خونشون میاد اصن تو اتاقاشون صدا نمیاد .ولی خب ما چکار کنیم بدترین صدا تو خونه خودمون میاد اما تحمل میکنم خودشون باید ب فکر باشن پمپو خاموش کنی آب نمیاد
نصفه شبی بیکاره ها،یکی نیس بکه تو ک بیداری چه فرقی میکنه برات
اینم بگم همه ک میرن دسشویی چراغهارو روشن نمیکنن من ک وسط شب برم هالوژن دسشویی و روشن میکنم يه چشمم ب زور باز میزارم😁
صبح امروز کسی گفت به من. تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دلمن با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق. عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرمتو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم