2777
2789
عنوان

خیلی میترسم دوباره برام شر درست شه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂 ما طبقه دومشونیم وقتی میرم پایین و شوهرم بالاس میفهمم که صدای پمپ خیلی آزار دهندس چند بارم به شو ...

نه اونا اصلاااا صدای پمپ تو خونشون نمیاد چون اصن خونه کناریه ساختمونه ما هستن

نه اونا اصلاااا صدای پمپ تو خونشون نمیاد چون اصن خونه کناریه ساختمونه ما هستن

پس از کجا میفهمه از واحد شماس

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
پس چرا میگه خاموش کن

یه صدای خیلی کمی تو حیاط جلویی خونشون میاد اصن تو اتاقاشون صدا نمیاد .ولی خب ما چکار کنیم بدترین صدا تو خونه خودمون میاد اما تحمل میکنم خودشون باید ب فکر باشن پمپو خاموش کنی آب نمیاد

من بودم میگفتم خووب دستشویی بودم بیا ک ونمو بلیس تمیز کن تا اب هدر نره👅💦

😂😂

امیدوارم امسال سال برآورده شدن آرزوهای قشنگتون باشه.😍من به خواسته هام میرسم 🙏❤آمییییین
میاد تو حیاط میبینه چراغه خونمون روشنه

نصفه شبی بیکاره ها،یکی نیس بکه تو ک بیداری چه فرقی میکنه برات 

اینم بگم همه ک میرن دسشویی  چراغهارو روشن نمیکنن من  ک وسط شب برم هالوژن دسشویی و روشن میکنم يه چشمم ب زور باز میزارم😁

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم
نصفه شبی بیکاره ها،یکی نیس بکه تو ک بیداری چه فرقی میکنه برات  اینم بگم همه ک میرن دسشویی  ...

من دستشویی میرم چراغه کل خونه رو روشن میکنم بعد میرم دستشویی