2777
2789
عنوان

خیلی میترسم دوباره برام شر درست شه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 991 بازدید | 63 پست
الاهی😔 خیلی بده ان شالله ب زودی 🙏 ما یه صاحب خونه داشتیم وقتی بچه بودم دیوانمون کرده بود  ...

فقط ب روزایی فکر میکنم که تو خونه ی خودم باشم فقط ب همین امید زندم .ب امید روزای خوب دارم صبوری میکنم

من اصن حموم این ساعتا نمیرم ولی بازم اگه تو ظهر برم ممکنه نتونه بخوابه

چقدر بد😞

انشاالله يه خونه خوب بخرین از اینجا برین 

بنظرم با این شرایط پدر شوهرت اونجا مستاجرم نميتونه نگه داره تو عروسشی هیچی نمیگی، غریبه بیاد میگه چهاردیواری اختیاری پولشو دارم میدم

صبح امروز کسی گفت به من.     تو چقدر تنهایی،گفتمتش در پاسخ تو چقدر حساسی،تن من گر تنهاست دل  من با دلهاست دوستانی دارم ببهتراز برگ درخت یاد شان در دل من قلبشان منزل من صافی آب مرا یاد تو انداخت رفیق.                                                      عشق از این بیشتر؟ که تو لبخند بزنی و من برای چال گونه ات بمیرم                                                           تو چشمات می خوام غرق شم روز و شب هواتو تنفس کنم زنده شم به حدی اسیرم کنی تو چشات با تو از زمین و زمان کنده شم نباشی بپوسم تو حجم خودم تو تنهاییام بی تو نابود شم حصاری بکش از خودت دور من می خوام به تو یک عمر محدود شم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ان شالله گلم🙏🌷 درست میشه غصه نخور 

با شوهرتم با مهربونی بگو و توضیح بده 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736