sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 عنوان بچه 164 بازدید | 35 پست سلام بچه ها توروخدا راهنمایی کنید من شوهرم خ منو دوستداره طوری ک شره کارش غذاشو نمیخوره میاره دوتایی میخوریم ولی من بخاطر کینه هایی ک ازش ب دل گرفتم خ ناراحتم و نپیتونم ببخشمش خ بچه دوسداره ولی من تصمیمم اینه ک بچه نیارم چون خ نفرت از بچه دارم میگم شاید جداشم نکنه بچه پا پیچم شه یا پاگیرش شم ک تا اخر عمر باهاش بسوزمو بسازم چون شوهرم ی خرده دست بزن داره ی خرده هم بد دهنه ولی میدونم ک مطمئنم خ دوسم داره توروخدا راهنمایی کنید ک چکار کنم 1399/02/17 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توووووخوبی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 ببرش دکتر.درمان میشه.حیف زندگیت رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
طناز۲۶یاری عضویت: 1398/03/01 تعداد پست: 25807 انچه خوبان همه دارند اون یکجا دارد . یکمی دست بزن و یکمی بد دهن . من چرا خس میکنم کسی دوس داشته باشه دیگه این کارارو نمیکنه امید زندگیم دوقلوهام😍
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 معتاد نی؟ ن معتاد نیست ولی اینم بگم خ خسیسه بچه داهاتم هست خودم بچه بلاشهرم نمیدونم چ گلی بزارم رو سرم
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 عزیزم باید ببینی خودت چقدر همسرت رو دوست داری فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ارکیده651 عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 9883 تا مطمئن نشدی که رابطه تون خوب شده بچه دار نشواومدن بچه زندگی شیرین رو شیرین تر و تلخ رو زهر مار میکنهمشکلات اقتصادیشب بیداریگریه های ممتد بعضی نوزادهااگه هر دو عاشق نباشید واقعا سخته 🖤
کلانترسایت عضویت: 1399/02/05 تعداد پست: 1456 اول از همه کینه ها رو بزار کنار.باهاش صحبت کن ک هر دوتون اخلاقای بدتون رو بزارید کنار.چون اگه فقط ب اون بگی جبهه میگیره.بعدشم تا اخلاقش رو اصلاح نکرده بچه نیار. نمیدانم چرا مردم حرف زدن با دهان پر را بی ادبی میدانند...اما حرف زدن با مغز خالی را نه !!!
fati25aa عضویت: 1398/08/22 تعداد پست: 809 ن معتاد نیست ولی اینم بگم خ خسیسه بچه داهاتم هست خودم بچه بلاشهرم نمیدونم چ گلی بزارم رو سرم کدوم شهری؟؟
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 انچه خوبان همه دارند اون یکجا دارد . یکمی دست بزن و یکمی بد دهن . من چرا خس میکنم کسی دوس داشته باشه ... خودمم همینو میگم ولی هی قسمو قرلن میخوره ک دوسم داره یکاراییم میکنه حس میکنم دوسم داره بعد وقتی میشه دعوامون میگه عصبی بودم نفهمیدم چکار کردم میدوتی ابجی خ این موضوع داغونم کرده ب نظرت چکار کنم
خال_خال_یشمی_قرمز عضویت: 1399/01/08 تعداد پست: 1969 دوست داره بد هم میزنت هم بد دهنهخاهشا خودتو گول نزن با خودت روراست.باش سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 اول از همه کینه ها رو بزار کنار.باهاش صحبت کن ک هر دوتون اخلاقای بدتون رو بزارید کنار.چون اگه فقط ب ... خودمم واقعا همینه نظرم بخدا ولی خ اسمه بچه میاره تا هر چیزی ک بچگونس میبینه میگه خ نازه و...
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 دوست داره بد هم میزنت هم بد دهنه خاهشا خودتو گول نزن با خودت روراست.باش ما خانوادتن بدبختیم چون دوتا خاهرم طلاق گرفتن خودم دیگه نمیتونم طلاق بگیرم چون ابرومون بدتره میره پاسوزه خاهرام شدم