sssssomi مدیر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 عنوان بچه | مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 35 پست سلام بچه ها توروخدا راهنمایی کنید من شوهرم خ منو دوستداره طوری ک شره کارش غذاشو نمیخوره میاره دوتایی میخوریم ولی من بخاطر کینه هایی ک ازش ب دل گرفتم خ ناراحتم و نپیتونم ببخشمش خ بچه دوسداره ولی من تصمیمم اینه ک بچه نیارم چون خ نفرت از بچه دارم میگم شاید جداشم نکنه بچه پا پیچم شه یا پاگیرش شم ک تا اخر عمر باهاش بسوزمو بسازم چون شوهرم ی خرده دست بزن داره ی خرده هم بد دهنه ولی میدونم ک مطمئنم خ دوسم داره توروخدا راهنمایی کنید ک چکار کنم 1399/02/17 | 02:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 جدی میگم ببرش.وقتی میگی اینقدر دوستت داره یعنی اون کاراش ناخودآگاهه دست خودش نیست.بهت قول میدم با یه ... خدا ازت بشنوه خداکنه همینجوری شه ممنون بابت حرفات اروم شدم مر۳۰
توووووخوبی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 خدا ازت بشنوه خداکنه همینجوری شه ممنون بابت حرفات اروم شدم مر۳۰ عزیزی...نمونه زندگی شمارو دیدم که خوب و عالی شده.حتما پیگیری کن.و قدر این دوستداشتنشو بدون رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 عزیزی...نمونه زندگی شمارو دیدم که خوب و عالی شده.حتما پیگیری کن.و قدر این دوستداشتنشو بدون ممنونم عزیزم خ گلی انشاالله از ته دلم میگم هرچی از خدا بخای یهت بده
sssssomi مدیر استارتر عضویت: 1399/02/10 تعداد پست: 599 حب اگه عاشقش نیستی بیخیالش شو ولی اگه واقعا دوستش داری بدون که شوهرت یه نوع بیماری داره که باید درم ... سر در گمم بخدا توروخدا واسم دعا کنید
توووووخوبی عضویت: 1398/12/26 تعداد پست: 1175 ممنونم عزیزم خ گلی انشاالله از ته دلم میگم هرچی از خدا بخای یهت بده ایشالله خدا نی نی بده بهم😁زنده باشی.دعا میکنم هرچه زودتر آرامش و عشق به رندگیت برگرده..صبوری و توکل یادت نره😊 رو نمایان کردمو یه شهر دستش رابریده😎..کاربری قبلیم به لطف دوستان مبادی آداب ترکیییید🙃😕
عشقم_محمد عضویت: 1398/11/16 تعداد پست: 38861 سر در گمم بخدا توروخدا واسم دعا کنید چشم دعا میکنم که همسرت به زودی دست از این کارهاش برداره فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗