2777
2789
عنوان

بارداری خارج رحم خواهشا بیایید

183 بازدید | 16 پست

دوستان من یک اسفند بارداری خارج رحم داشتم ک با خونریزی داخلی شدید جراحی شدم الان تقریبا ۱۳روزه ک لکه بینی قهوایی دارم حالا میترسم بی بی چک امروز استفاده کردم منفی بود بنظر شما بازهم امکان داره بارداری  خارج رحم داشته باشم در ضمن لوله راستمو برداشتن نمیدونم از استرسه یا تلقین حس میکنم نمیتونم نفس بکشم

عزیزم بهتره بری دکتر اینجا کسی سر در نمیاره مگه۳ماهدارو ضد بازداری نباید بخوری؟چطور میترسی باردار ...

بخدا شرایط مالیشو ندارم  الان ن دکترم داروی ضد بارداری نداد بهم اما خب جلوگیری کردم ولی بی بی هم منفی بود ولی میترسم بخدا خیلی شرایطم سخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا شرایط مالیشو ندارم  الان ن دکترم داروی ضد بارداری نداد بهم اما خب جلوگیری کردم ولی بی بی ه ...

تلفنی از دکترت بپرس

بهتر راهنماییت میکنه

منم یبار کورتاژ داشتم دکتر تا سه ماه ضدبارداری برام تجویز کرد

تا شش ماهم نباید باردار میشدم

شاید شرایط شما طوریه ک نباید قرص ضدبارداری بخورید

ولی بصورت طبیعی جلوگیری کن و خیییلی مراقب باش

نگران نباش

انشالا ک چیزی نیست

اخه لکه قهوه ای بعد کورتاژ و،...خیلی طبیعیه

تلفنی از دکترت بپرس بهتر راهنماییت میکنه منم یبار کورتاژ داشتم دکتر تا سه ماه ضدبارداری برام تجویز ...

موبایلشو نداده تو بیمارستانه تو همدان منم خونم تو شهریاره 

خودتون لکه بینی داشتین بعد کورتاژ؟؟؟بنظرتون برم ی ازمایش بارداری بدم؟؟اگه باردار بوده باشم تا الان ک ۱۳روز از لکه بینی میگذره نشون ؟؟؟ترخدا دعام کن حالم خوب نیس اصلا

موبایلشو نداده تو بیمارستانه تو همدان منم خونم تو شهریاره  خودتون لکه بینی داشتین بعد کورتا ...

نترس

اره منم لکه بینی داشتم

مخصوصن ک قهوه ایه 

نگران نباش

ازمایش نمیخاد مگه از تاریخ پریودیت گذشته؟؟بعد کورتاژ پریودیت منظم بود هرماه؟؟؟

زنگ بزن بیمارستانی ک دکترت هست بگو کورتاژ کردی

و نمیتونی از خونه بیرون بیای و لکه بینی داری

خودشون یا وصل میکنن ب دکترت یا شمارشو میدن. یا راهنماییت میکنن

اصصصصلن ناراحت نباش

نترس اره منم لکه بینی داشتم مخصوصن ک قهوه ایه  نگران نباش ازمایش نمیخاد مگه از تاریخ پریودی ...

ن فروردین ماه اصلا پریود نشدم این ماه هم اینطور چون خونریزی داخلی کرده بودم خیلی میترسم ک دوباره اونجوری بشم از مرگ برگشتم

ینی باید پنج اردیبهشت پریود میشدی و نشدی؟؟؟

ب پنجم نرسید از سوم اردیبهشت همینطوری لکه بینی قهوه ایی دارم اولش یکم حالت خونی بود و قرمز ولی بعدش فقط قهوه ایی الان همهم نسبت ب قبل کمتر شده 

بخدا شرایط مالیشو ندارم  الان ن دکترم داروی ضد بارداری نداد بهم اما خب جلوگیری کردم ولی بی بی ه ...

برو پیج دکتر شبنم بزرگ زاده تو اینستا ازش سوال کن. بخاطر شرایط کرونایی خیلی دقیق جواب میده. من که هر چی سوال داشتم بنده خدا جوابمو داد.