2777
2789

من دوتا کوچولو بافاصله سنی یکسال و سه ماه دارم بزرگه الان دوماه دیگه دوسالش میشه و کوچیکه شش ماهشه 

خیلییییی اذیتم طوری ک بدون کمک دیووونه میشم شماهم اینطوریین؟بنظرتون کی یخورده بهترمیشه اوضاع

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی بزرگه ۶.۷سالش شد بهتر میشی

کوچیکه بیشترازبزرگه اذیت میکنه😫شدیدددد وابستمه خیلی بی قراری میکنه دلش میخواد بی وقفه باهاش حرف بزنم و بازی کنم ازیک طرفم دارم جیش بزرگه رو میگیرم اوضاعم وخیمه وخیمه

سلام یه مادر هستم ک دوتا کوچولوی ناز دارم خیلیم دوسشون دارم میشه برای سلامتی دردونه هام یک صلوات بفرستین  

منم فاصله بچه هام دقیقا مثل شماست .کمکی هم جز شوهرم ندارم خیلی سخته به هیچ کارم نمیرسم ولی خب میگذره دیگه بزرگ میشن انشالله

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
خواهر منم شیره به شیره داره .  هیچوقت عزیزم . خیلی سخته ۲ قلو داشتن بهتره تا شیره ب شیره

😣نگوتوروخدا دلداری موخام😥دعاکن

خدا کمکت کنه خیلی سخته بچه داری آدم با یکیش کلافه میشه 

ممنونم ازدعای خوبتون😅

من که فاصله سنی بچه هام ۵ ساله ولی خواهرم سه تا بچش پشت سر هم از سختیاش هر چه بگم کم گفتم الان که سومیش تقریباً ۳ سالشه یکمی راحت تر شده شرایطش طوری شد که مجبور شد به دومی هم که از شیر گرفته بود مجدداً شیر بده وگرنه اجازه نمیداد نوزادش شیر بخوره 

منم فاصله بچه هام دقیقا مثل شماست .کمکی هم جز شوهرم ندارم خیلی سخته به هیچ کارم نمیرسم ولی خب میگذره ...

بیشترازهمه خونه ی شلوغ پلوغ ادمو بهم میریزه مخصوصا اینکه ازانجامشون ناتوان باشی و درگیر کار دیگه

بله این نیزمیگذرد...

اگع درامدتون خوبه پرستار بگیر 

خوبه خداروشکر ولی ن اونقدرخوب😁متوسط

منم دقیقا فاصله بچه هام ۱سال و ۳ ماهه

بزرگه اخر ماه ۲ سالش میشه کوچیکه هم تو ۹ ماهه

من تو این کرونا ک قرنطینه ایم روانی شدم مخصوصا اوایلش ولی الان یکم بهتر شده شرایطیم

کوچیکم خیلی خیلی بد قلقه رو دندونه دیونم کرده

من که فاصله سنی بچه هام ۵ ساله ولی خواهرم سه تا بچش پشت سر هم از سختیاش هر چه بگم کم گفتم الان که سو ...

وای خدای من 

عزیزم خداصبرش بده کمک داره؟

بیشترازهمه خونه ی شلوغ پلوغ ادمو بهم میریزه مخصوصا اینکه ازانجامشون ناتوان باشی و درگیر کار دیگه بل ...

ظرفا رو بگو کوه میشه مال من.من که بزرگه دو سال و یک ماهشه ولی اعصاب از پوشک گرفتنو ندارم گفتم حالا بزرگتر شه

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...