2777
2789
عنوان

ivf

146 بازدید | 14 پست

بچه ها سلا من اهل کرمانشاهم اینجا کسی هس آی وی اف کرده باشه ؟ یا اگه از همشهریای عزیزم انجاام دادن کجا کدوم دکتر ؟ و هزینش چقدر بوده ممنون میشم اگه جواب بدین 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   
iui نکردی مشکلت چیه

تنبلی تخمدان دارم دکتر گفت با دارو حل میشه ولی واسه دوقلو میخوام آی وی اف کنم عزیزم 

دردناک ترین مرگ میدونین مال کی بوده؟ پسر نوح فرض کن در حال غرق شدن یه خر از تو کشتی بابات برات دست تکون بده   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزینش زیاده معلومم نیس بمونه برات .با دارو درمان بشی ک بهتره

واقعا؟ بخدا نمیدونین چقد دوقلو برام مهمه 

منم میخوام کلینیک نوین مشهد انشاا..انجام بدم..البته اون میکرو هست

انشالاه فداتشم 

متفاوته ولی از ده دوازده تومن بیشتره

شوهرم میگه اول آی یو آی کن ..با آی یو آی دوقلو میشه ؟ 

اون چیزی که خدا میده رو قبول داشته باااش .. نه این ivfرو  تازه اگه واست بمونه یا نه؛ فک کنم ده ...

خب اول توکل برخدا ولی اصل یه جور شدید علاقه دارم به دوقلو 

چرااا حالا دوقلو...خدا ب ما یکی سالم بده شکر گذارش میشیم

اونکه بله ولی نمیدونم از همون مجردی علاقه داشتم