2777
2789
عنوان

کیسه آب

81 بازدید | 7 پست

سلام.دوستان من از اول بارداری استرس پارگی یا نشتی کیسه آب رو داشتم😭الان ماه ۶هستم همش فکر میکنم خیسم.هی چک میکنم کنترل میکنم،امروز لباس زیرم یک کم خیس بود،البته ترشح هم خیلی دارم.واقعا از این استرس کلافه شدم.دوهفته قبل دکتر بودم گفت همه چی خوبه،نوبت سونو بعدیمم وسطای خرداد.هی میگم بازم الانا برم سونو چک کنم😭از این استرس کلافه شدم

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

كيسه اب وقتي پاره شه حس ميكني شلنگ اب باز شده ،نگران نباش

آخه نشتی میگن در حد چند قطره

آخرین روز تقویم پایان نیست، از فرداش یک شروع جدید؛ پس ناامید نباش؛ ادامه بده....

هیچ مشکلی نداره ترشح تا آخر بارداری هست عزیزم کم و زیاد میشه استرس خودش بدتره ...سونو  الکی ام ...

نمیدونم.همش فکر میکنم ترشح یا مایع کیسه

نه عزيز من نگراني الكي ب خودت واه نده

خیلی سعی میکنم.از اول بارداری این حس همراهمه