2777
2789
عنوان

خیلی افسرده و ناامیدم😢

419 بازدید | 22 پست

دخترمو تو ماه آخر حاملگیم از دست دادم الان 5 ماهه.. پدرمم 2ماهه ک از دست دادم.. خیلی ناراحتم نمیدونم چ کنم.. بعد زایمان 3بار اقدام کردم ولی باردار نشدم احساس میکنم مشکل برام پیش اومده.. حوصله دکتر رفتن ندارم

خدای مهربون دختر کوچولومو و آقا جونمو بتو سپردم😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچمو سقط کردم ۱۰ سال منتظر نینی بودم پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم منفی بود .یک ماه خونریزی داشتم دیروز حالم بد شد رفتم بیمارستان گفتن سقط شده.

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

منم بچمو سقط کردم ۱۰ سال منتظر نینی بودم پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم منفی بود .یک ماه خونریزی داشتم ...

عزیزم😭😭بمیرم برات منم ۶ساله منتظرم دی ماه سقط کردم انشالا خدابهت دوقلو بده

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  
چرا دخترتوازدست دادی مشکل خاصی داشت.خداپدرتو رحمت کنه عزیزم

10 روز مونده ب زایمانم ایست قلبی کرد😢 مشکلی نداشت گرید جفتم 3بود باید زودتر زایمان میکردم دکترم زایمانم نکرد..

10 روز مونده ب زایمانم ایست قلبی کرد😢 مشکلی نداشت گرید جفتم 3بود باید زودتر زایمان میکردم دکترم زای ...

الهی بمیرم 😭

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
منم بچمو سقط کردم ۱۰ سال منتظر نینی بودم پریودم عقب افتاد بیبی چک زدم منفی بود .یک ماه خونریزی داشتم ...

عزیززززم... میدونم خیلی سخته.. من 9ماه تموم باهاش زندگی کردم تکون خوردنش... دیوونه میشم بهش فک میکنم

10 روز مونده ب زایمانم ایست قلبی کرد😢 مشکلی نداشت گرید جفتم 3بود باید زودتر زایمان میکردم دکترم زای ...

اخی عزیزم خیلی ناراحت شدم هرچی قسمت باشه گلم ایشالادوباره باردارمیشی عزیزم ناامیدنباش

عزیزم😭😭بمیرم برات منم ۶ساله منتظرم دی ماه سقط کردم انشالا خدابهت دوقلو بده

خدا بهم داد قدرشو ندونستم.بدون دوا و دکتر باردار شدم.از من ب شما نصیحت ب بیبی چک اعتماد نکنید بچمو ازم گرفت

سال 14403هم داره میگذره و من مادر نشدم ۱۳ ساله ک چشم انتظار معجزم هستم ولی بازم نا امید نمیشم چون خدامو دارم مطمعنم ی روزی فرشتشو بهم هدیه میده و بغلش میگیرم و بعد از خدا امام رضام رو دارم یا امام رضا تو رو ب جوادت قسم منو و دوستام ک در انتظار مادر شدن هستن چشم انتظار نذار.  دوستای خوبم برای دل شکستم دعا کنید و ی صلوات مهمونم کنید  عزیز مامان هیچ وقت نا امید نمیشم و منتظر میشم تو وجودم شکل بگیری منتظر اون روز هستم

خدا بهم داد قدرشو ندونستم.بدون دوا و دکتر باردار شدم.از من ب شما نصیحت ب بیبی چک اعتماد نکنید بچمو ا ...

اصلا به بیبی چک اعتمادی نیست بتای من۱۵۵۹ بود ولی بیبی همچنان منفی

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

اخه بمیرم دوست عزیزم انشالله خدا ب همین ماه عزیز زودتر باردار شی دلت شاد بشه

اصلا به بیبی چک اعتمادی نیست بتای من۱۵۵۹ بود ولی بیبی همچنان منفی

من بیبی چک منفی شد دیگه ازمایش نرفتم