2789
عنوان

با نامزدم و دوستش رفتیم مسافرت خیلی ذوق داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 56 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کار اونا خیلی زشت و چیپ بوده. حس میکنم نامزدت خیلی با شخصیت رفتار کرده 

آره من کار اونا رو نپسندیدم ولی من که نخواستم مث اونا باشیم نامزدم بهم هیچ احساسی نشون نمیداد با وجودی که خیلی دوستم داره ازش توقع نداشتم دوتا عکس رفتیم بگیریم کلی نق و دعوا که زشته اونا رو ول کردیم خب تو نامزدی آدم دلش میخواد....

خدایا من تنها رو فراموش نکن
همش فکر اونا بود و من فقط یه مسافر بودم همراهش تو ماشین فقط منو میدید وقتی بهش میگفتم میگفت جلو اونا ...

آره سخته منم توهمچین موقعیتی قرارگرفتم ولی الان که چندسال ازاون روزامیگذره وقتی فکرشومیکنم میبینم چقدبچه بودم وببخشید کنه....چیزیکه هرمردی روفراری میده شادوشنگول باش درعین حال دلربا😍

برعکس کاراونا درست بوده کی مهم ترازخودشون حال خودشون ادم بایدهمه جا عشقشو نشون بده این بد نیس ..ایرا ...

ایرونیا کلا قهر و دعواشون تو جمع و عمومیه اما آشتی و محبتشون تو خفا و خلوت..

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
برعکس کاراونا درست بوده کی مهم ترازخودشون حال خودشون ادم بایدهمه جا عشقشو نشون بده این بد نیس ..ایرا ...

نه بد نیس 

اما مدام تو بغل هم باشی و بوس بدی توی عموم ظایع هس 

یه سری چیزا تو خلوت دونفره باشه بهتره 

نیازی نیس عمومی ايش کنن 

خدایا شکرت 🙏🏻
همدیگه رو دوست داریم و من هم که خیلیییی زیاد و وابسته که هستم اتفاقا همش فکرم همینه که دوست خودم باش ...

دوست داشتن با وابستگی دوتا مبحث سوا. ببین من عاشق شوهرمم ولی همیشه تو این چهارسال اون همش دنبالم چون ی جوری رفتار میکنم که خیلی سرم گرم و حالم خوبه ها.....حست از بین نبر خودت اصلاح کن. مثلا دلت عکس میخواد؟ برو وایسا برا خودت سلفی بگیر بی توجه به اون. اون خودش میاد سمتت‌. همش جوری نشون بده اونم نباشه بهت خوش میگذره بعد مردا چون دوست دارن منبع توجه زن باشن. هی میاد پیشت که به اون توجه کنی......این فرمون بری همیشه موفقی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
حق داری فقط بی تفاوت باش چون این رفتارها ادامه داره هیچ آدمی عوض نمیشه 

بی تفاوت شدم حتی خودم نخواسته باشمم دیگ حوصله و شوری واسم نمونده من با وجودی که خیلی تو زندگیم تنهام و سختی کشیدم ولی دختر پرشور و نشاطیم خیلی با احساسم وقتی نامزدم دیگ اینجور کرد همون شور و نشاطمم از بین رفت 

خدایا من تنها رو فراموش نکن