2789
عنوان

با نامزدم و دوستش رفتیم مسافرت خیلی ذوق داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 56 پست
هیچ وقت نمی خان بفهمن زن موجودی احساسیییییی هست

اینطور نیس. 

مرد خوب هس. مرد بد هم هس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همش فکر اونا بود و من فقط یه مسافر بودم همراهش تو ماشین فقط منو میدید وقتی بهش میگفتم میگفت جلو اونا ...

کار اونا خیلی زشت و چیپ بوده. حس میکنم نامزدت خیلی با شخصیت رفتار کرده 

خدایا شکرت 🙏🏻
عزیزم من تاپیکات دیدم‌. حس میکنم زیاد وابسته ای و زیاد گریه می‌کنی . دوتا چیزی که مردا ازش متنفررررن ...

همدیگه رو دوست داریم و من هم که خیلیییی زیاد و وابسته که هستم اتفاقا همش فکرم همینه که دوست خودم باشم و از نظر احساسی فاصله بگیرم نزارم اینقدر وابسته باشم الان حتی خودمم نخوام اینقدر الان از درون داغکنم که حسی برام نمونده هم 

خدایا من تنها رو فراموش نکن
همش فکر اونا بود و من فقط یه مسافر بودم همراهش تو ماشین فقط منو میدید وقتی بهش میگفتم میگفت جلو اونا ...

اون ادما که به ظاهر عاشقن جلو دیگران تو زندگی واقعی هیچ عشقی به هم نمیدن مهم اینه تو تنهاییاتون بهت توجه کنه و مهم عشق و صدای قلبته نه ظاهر بعضیا دوسندارن جلو چشم دیگران  ابراز علاقه کنن من و همسرم پیش دیگران به هم احترام میزاریم ولی مسبت به بقیه زن و شوهرا کمتر به هم میچسبیم و زندگی مشترکمون پر از عشق و خوشبختیه

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
کار اونا خیلی زشت و چیپ بوده. حس میکنم نامزدت خیلی با شخصیت رفتار کرده 

برعکس کاراونا درست بوده کی مهم ترازخودشون حال خودشون ادم بایدهمه جا عشقشو نشون بده این بد نیس ..ایرانیا کلا ب قایم کردن و ندیدنو نشون ندادن عواطفو محبت علاقه بیشتری دارن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

نامزدت از اوناس ک جلو دیگران ب زن بها نمیده مثلا اینطوری فک میکنه مردونگیش سر جاش میمونه بش نمیگن زن ذلیل

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .
قدیمی شد دیگه...

انشالله همه سالم باشن 

نمیگم ما خیلی رعایت کردیم و قرنطینه  ۱۰۰ درصد بودیم  اما خب ما شهرمون وضعیت قرمز نبود و بیشتر داخل روستا بودیم اما بلاخره مسافرت نرفتیم و رعایت کردیم 

انشالله همه سالم باشن 

💜👶❤