2777
2789

من شاغلم برای همین همیشه قبل خواب همه کارهامو انجام میدم و بعد میخوابم غیر از شبهایی که فرداش تعطیله

یه شب خیلی خسته بودم و شب جمعه هم بود بی مقدمه پاشدم به جمع کردن و ظرف شستن 

شوهرم گفت چی شده؟

نی نی سایتا گفتن عکس از آشپزخونه بدین؟

هر چی گفتم یادم نبود فردا تعطیله باورش نشد

گفت تو میخواستی عکس بفرستی

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو اره میخوام عکس بفرستم مشکلی داری 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

یه بار یه خانمی اینجا داشت از پسر عمه اش و زنش میگفت 

هر چی نشونی میداد دقیقا مطابق من و شوهرم بود

بهش گفتم احتمالا شما دختر دایی شوهر منی

خلاصه فکر کنم خودش بود

گفت اگه یه بار دیگه ریپلای کنی جیغ میزنم

دیگه هم تو سایت ندیدمش

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
یه بار یه خانمی اینجا داشت از پسر عمه اش و زنش میگفت  هر چی نشونی میداد دقیقا مطابق من و شوهرم ...

حالا چیا میگفت خوب بود یا بد

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
به نام خدا پدر زن و داماد مداد در واژن عقیم کردن شوهر زیرانداز رابطه

غلام نصاب و اقدس الویه و قابله چدنی و نخود و چند تای دیگه که یادم نیست 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید