2777
2789
عنوان

بیاین از خاطراتتون از نی نی سایت بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 24 پست
داشت کیگفت جفتشون سبزه ان و چشم قهوه ای و از شانسشون بچه شون شده سفید و چشم رنگی

چقدر باحال کاش یکی هم پیدا شه راجع به منو شوهرم حرف بزنه ببینم تو ذهنشون چی میگذره

یه روزی اینجا ارزومو نوشتم و  اون ارزو براورده شد....بازم مینویسم به امید روزی که براورده شه...برام دعا کنید بالاخره درسمو تموم کنم گندشو دراوردم ازبس طولش دادم😂😂و انشاالله همسرم ایده ای که داره رو بتونه اجرا کنه ....همچنین بتونیم خونمونو بزرگ کنیم و محلمونو ارتقا بدیم .....با دعای شما دوستای گلم
قابلمه چدنی؟؟؟؟نخود؟؟؟؟؟

یکی تاپیک زده بود خواهر شوهرم رو با قابلمه چدنی زدم داشت میپرسید از بچه ها جاش میمونه یا نه میترسید ازش شکایت کنن نخودم یه خانمه یه گوشت اضافه تو واژنش داشته برداشته با قیچی خودش چیدتش 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قابلمه چدنی؟؟؟؟نخود؟؟؟؟؟

نخود رو من بودم

کلی اون شب از حرفای بچه ها خندیدم

یه خانمی اومد تاپیک زد که یه چیزی اندازه نخود به اونجاش بوده که بریدتش

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
این اقدس الویه چی بوده برا منم تعریف کنین

زنه خواسته از شوهرش دلبری کنه برداشته الویه رو زده اونجاش و شورت پوشیده شوهرشم اومده دیده و خوشحال شده با نون لواش اورده خورده 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
نخود رو من بودم کلی اون شب از حرفای بچه ها خندیدم یه خانمی اومد تاپیک زد که یه چیزی اندازه نخود به ...

واییی

قضیه مداد این بوده یکی تو دوران دبستان مشق نوشتنی گفته بذار مدادو بکنم اونجام 

خاک برسر

منم براش نوشتم مگه جامدادی نداشتی کلی لایک خورد😮

زنه خواسته از شوهرش دلبری کنه برداشته الویه رو زده اونجاش و شورت پوشیده شوهرشم اومده دیده و خوشحال ش ...

واقعا؟؟؟؟

بعد نی نی یار گذاشت اینا رو بگه و تعطیل نکرد؟

زنه خواسته از شوهرش دلبری کنه برداشته الویه رو زده اونجاش و شورت پوشیده شوهرشم اومده دیده و خوشحال ش ...

اه اه😨😨😱😱😱

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
چقدر باحال کاش یکی هم پیدا شه راجع به منو شوهرم حرف بزنه ببینم تو ذهنشون چی میگذره

آره باحاله

نظر بقیه رو بدون رودربایستی میفهمی