2777
2789

سلام عشقام😍

من ن دوستی بجز شماها دارم ن خواهری دارم ک ازش کمک بگیریم😔 تروخدا حداقل ی نظر بدید بهم😢

من تا الان چندبار سورپرایزش کردم ولی جوری ک خودش میدونست بیاد خونه با ی میز خوشگل رو ب رو میشه، ولی این سری دارم ۱۰ روز زودتر از تولدش سورپرایزش میکنم😬

رفتم واسش کیک سفارش دادم(تروخدا نریزید سرم ب یکی از دوستام ک سفارش میگیره گفتم درست کنه اخه خودم بلد نیستم کیک بپزم و ترسیدم خراب کنم)😢

کادو هم خریدم ، واسه خودمم ی لباس خوشگل خریدم ، بادکنک ، مشکی ، قرمز و سفید هم خریدم

میخوام روی میزو تزیین کنم ، و ب سقف بادکنک بزنم و از ربانش عکسامون رو ک چاپ کردم اویزون کنم، و ی تعدادیش رو هم با ریسه از دیوار اویزون کنم

فقط الان نمیدونم چجوری بکشونمش خونه ، و چی بهش بگم🤦🏻‍♀️

اومد تو چجوری رفتار کنم تا سورپرایز شه؟

جیغ بزنم ضایعه نیست؟!😬

مثلا بگم( هووووووو تولد مبارک)😐🤦🏻‍♀️؟؟!!!!

(شوهرم سوپرمارکت داره و دیر میاد خونه ولی من میخوام س ۹و نیم ز بزنم ب ی بهانه بکشونمش تو خونه)

تروخدا راهنمایی کنید

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

من موقع های سوپرایز میزنگم میگم حالم خوب نیس  زودتر بیا. 

البته دیگه لو رفته نقشم😂

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

مثلا میتونی زنگ بزنی 

۱بگی لوله ابگرمکن ترکیده اب همه جارو برداشته بدو بیا.

۲بگی مامانم زنگ زده ک زود دوتانونم بیایید اینجا.

۳بگی اسهال شدم بیا بریم دکتر.😂

۴یکی با سنگ زد شیشمونو شکست میترسم بیا

و.......

اگه پله داشته باشی میتونی شمع کوچیک بخری روشنشون کنی چراغای خونه رو خاموش کنی

یا وقتی میاد خونه چراغارو خاموش کنی وقتی اومد روشن کنه برف شادی بزنی.یا بادکنک بترکونی😂😂😂😎😎😎

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میتونی زنگ بزنی  ۱بگی لوله ابگرمکن ترکیده اب همه جارو برداشته بدو بیا. ۲بگی مامانم زنگ ز ...

خخخ اتفاقا دل چیچه هم دارم چند روزه😐😅

پله هم داریم ولی همش رفتو امده چون اسانسور نداریم☹

اومد تو چی بگم بهش😧

بادکنک بترکونم بعد چی بگم؟؟

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
میتونه اینم بگه که موش هست تو خونه😂

ووواااایییییی بدنم خارید از فکرش😅😅😅😅🤭

اره اینم خوبع😍

من ي ايده داشتم برا تولد شوهرم ك نشد ي اتفاقاتي افتاد ك ديگه تولد نگرفتم

ما خونمون كوچيكه،قرار بود ١٠٠ تا ١٢٠ تا بادكنك باد كنم،بريزم تو خونه،حساب كردم تقريبا تمام هال با بادكنك پوشبده ميشد،ي چند تا هم كوتاه و بلند آويزان كنم جلو در ورودي،بعدش دوربين بدست منتظرش ميشدم و از عكس العملش فيلم ميگرفتم برا استوري واتساپم،كادوهم ي تيشرت ك داخل ي بادكنك ازين سايز بزرگا جا ميدادم مينداختم وسط بادكنكا

خخخ اتفاقا دل چیچه هم دارم چند روزه😐😅 پله هم داریم ولی همش رفتو امده چون اسانسور نداریم☹ اومد تو ...

خخخخخ 

میتونی از در ورودی شمع روشن کنی بادکنک رو ترکوندی قبلش ی موزیک تولد هم بذار اومد بگو سوپرایزززز تولدت پیشاپیش مبارک. 

ممکنه قیافه بگیره توام بگو خوب کاری کردم 😎😎😎

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ووواااایییییی بدنم خارید از فکرش😅😅😅😅🤭 اره اینم خوبع😍

از این تم تولدای سبیل هم میتونی بگیری...بادکنکای سفید و مشکی..خیلی خوبن..با چسب مخصوص بادکنک بچسبونی به اینور اونور

یه نیمچه پزشک🙌
من ي ايده داشتم برا تولد شوهرم ك نشد ي اتفاقاتي افتاد ك ديگه تولد نگرفتم ما خونمون كوچيكه،قرار ب ...

وووویییی چ گرون و لاکچری😅😅😅 

تو محل ما بادکنک دونه ای ۲۰۰۰ تومنه ک میشه ۲۴۰ تومن😅

ولی خییییلی خوشگل میشه😍😍😍😍😍

من ي ايده داشتم برا تولد شوهرم ك نشد ي اتفاقاتي افتاد ك ديگه تولد نگرفتم ما خونمون كوچيكه،قرار ب ...

انشالله سال دیگه❤❤❤❤

خخخخخ  میتونی از در ورودی شمع روشن کنی بادکنک رو ترکوندی قبلش ی موزیک تولد هم بذار اومد بگو سو ...

اره مطمئنم اولش عصبانی میشه ولی بعدش دلش میره🤭😍😍😅😅😅😅

از این تم تولدای سبیل هم میتونی بگیری...بادکنکای سفید و مشکی..خیلی خوبن..با چسب مخصوص بادکنک بچسبونی ...

ن قبلا واسش تم سبیل گرفتم

گفتم امسال بدون تم باشه 🙃

وووویییی چ گرون و لاکچری😅😅😅  تو محل ما بادکنک دونه ای ۲۰۰۰ تومنه ک میشه ۲۴۰ تومن😅 ولی خیی ...

نه بابا دونه اي هزار،بسته اي بخري ميشينه دونه اي ٥٠٠ ٥٠ هزار، تازه بزرگ هم هستن، ما جفتمون كيك خور نيستيم،پول كيك و شيريني رو ميدادم برا بادكنك،،ي شام خوشمزه+چند تا شمع ازين قالبي كوچولو ها دور تا دور سفره