2777
2789
عنوان

نکات تربیت بچه (( ۵ ))

221 بازدید | 24 پست

برای نکات گذشته میتونین به تاپیک قبلم برید..

سلام به همگی من میخوام چیزایی که از تربیت کردن دخترم یادگرفتم یا توی کتابا خوندم رو براتون اینجا بنویسم.امیدوارم به دردتون بخوره.

اول شرایط دخترمو میگم و بعد از راهکارهام میگم براتون...

دخترم من ۲۱ فروردین ۳ سالش شده.

اسمش آواس...خیلی خیلی ناآروم.بی منطق.خشن و خلاصه بگم همه چیز تموم بود..بچه هارو میزد...توی ماشین اگه جلو نشسته بود مدام فرمونو تکون میداد..فلشرو میرد کولرو خاموش روشن میکرد شیشه هارو پایین بالا میداد در داشبرد رو باز میکرد و همه چیزو میریخت بیرون..گریه میکرد بغل شوهرم باشه توی راه سه هو درو باز میکرد میخواست خودشو بندازه پایین ..

اگرم عقب نشسته بود یه هو بی هوا میکوبید تو دهنمونو صورتمون یه هو روسری منو از سرم در میورد و موهانو از پشت میکشید..بی هوا کتف شوهرمو گاز میگرفت یا بازوشو ناخن میزد...هر پارک یا سوپری رد میشدیم مکافات داشتیم میگفت باید برم بازی یا برام خوراکی بگیرین..

خونه کسی که میرفتیم بی اجازه در یخچال رو باز میکرد میرفت توی اتاقشون و توی کشوها دست میکرد و وسایل رو میریخت بیرون...یه هو ضربه میزد تو تلویذیون وسایل رو پرت میکرد سمت بقیه بچه ها رو میزد و اجازه نمیداد به وسایل دست بزنن...وسایلشو به هیچکس نمیداد و هدچی دم دستش بود پرت میکرد سمتشون...مدام گریه میکرد نق میزد و بهونه های الکی میگرفت که مانمیدونستیم چی میخواد..

بیرون که میرفتیم پیک نیک..اصلا نمینشست...مدام یا من یا شوهرم باید دنبالش میبودیم..خطرو درک نمیکرد میپرید تو خیابون خستش نمیشد کنترلش کن بالای سرسره بچه هارو هول میداد و اگه کسی خوراکی دستش بود به زور ازش میگرفت..به قولی قلدر بود‌...خستش نمیشد که نمیشد ماهم نمیتونستیم امن کنیم تنهاش بزاریم برای بازی چون یه هو از بالای سرسره میخواست خودشو پرت کنه پایین یا موقعی که تاب در حال حرکت بود خودشو مینداخت پایین...

بیرون که میبردمش برای خرید یا هرچیزی نمیزاشت دستشو بگیرم هر مغازه میدید میرفت داخلش و همه چیزو میریخت به هم...نمیزاشت دستشو بگیرم آروم و قرار نداشت همش میدویید میخورد زمین و بازم پامیشد گریه...اگه دستشو میگرفتم خودشو میکشید رو زمین که ولش کنم میبردم براش لباس بخرم نمیزاشت تنش کنم و اگه تنش میکردم به زور باید در میوردم...نمینشست تا لباس تنش کنم همش تو مغازه میدویید و همه وسایل و لبلسا رو میریخت به هم...

و مشکل جدیه منو شوهرم این بود که من دعواش میکرد و شوهرم میرفت بغلش میکرد و بوسش میکرد..این بود بزرگترین مشکل تربیتی ما...

یکی میگفت بیش فعاله یکی میگفت اوتیسم داره(چون انقدر بازیگوش بود اصلا ارتباط برقرار نمیکرد و اصصصلا حرف نمیزد و الان که ۳ سالشه تازگیا دست و پا شکسته حرف میزنه)

توی جمع همه میگفتن آخه این بچه چشه؟خدا صبرتون بده ببریدش روانشناس..دکتر مغز و اعصاب ...دارو بدین بهش و...

و اینهایی که گفتم ۱ هزارم مشکلاتی بود که منو شوهرم با دخترم داشتیم...

امیدوارم راهکارهایی که من استفاده کردم به دردتون بخوره

● بچه ها بیشتر رفتارای بدشونو از خودمون یاد میگیرن...اول خودتونو عوض کنین..داد نزنین..باصدای بلند حرف نزنین..دستوری حرف نزنین..بچه ها بیشتر لجباز میشن...اگه دوست دارین بچتون کتاب خون باشه باید خودتون کتاب دست بگیرین ببینه...بچه ای که توعمدش یه کتاب دست مامان باباش ندیده قطعا کتاب داستان دوست نداره...بچه ای که مامان باباش همیشه شلخته میرن بیرون قطعا نمیشه انتظار داشت اجازه بده تروتمیزش کنین

● مواظب این باشه که بچتون چی میبینه و چی میشنوه...وقتی میخواین بسپارین به کسی مواظب باشین دست چه کسی میسپارین..حرف بدی نزنه..کار بدی نکنه..بچه ها الگو بردارای خوبی هستن..وقتی از دست بچتون عصبانی هستین الکی نشونین جلو تلویذیون تا موقت صداشو نشنوین و آروم بشین...

●هیچوقت اجازه ندین بچتون توهین کردن و بی احترامی براش عادی بشه...چه در مقابل شما چه بقیه...وقتی یک بار حرف بدی زد به شما قاطع بهش بگین همچین چیزیو تحمل نمیکنین..

مثلا یه زمانی دختر برادرشوهر من همه رو تهدید میگرفت میگفت میزنمتون حتی یه بار زد توگوش شوهر من محکم زد و بقیه هم میخندیدن و براشون جالب بود..موقعی که برگشتیم از عواقب کار یه متن پیدا کردم و برای خواهرشوهرم فرستادم و اون آخرین باری بود که اون دختر این کارو کرد...

خیلی از مامانا یادشون میره باید همونقدر که لباس قشنگ تن بچشون میکنن رفتار قشنگم به بچشون یاد بدن..

● وقتی بچتون با اسباب بازیش آسیب میبینه اصلا نرین اسباب بازی رو بگیرین بزنین بگین الان میزنمش و این چیزا..چون بچه یاد میگیره انتقام گیری رو برعکس به جای اسباب بازی بچتونو بغل کنین و بگین چیزی نیست زود خوب میشی و یه اسباب بازی دیگه بدین دستش...اگه غذا نخورد اصلا نگین الان غذاتو میدم فلانی بخوره...الان میدم پیشی بخوره..اینجوری خسیس بودنو بهش یاد میدین...

وقتی کسی رو میزنه به جای اینکه داد بزنین بگین نکن یا نزن فقط دستشو بگیرین اونی که زده رو با دیت بچتون نازی کنین بگین ببین میتونی با دستات کارای بهتری انجام بدی..

● اگه یه کار اشتباه کردین و بچتون دید قایمش نکنین اعتراف کنین..وای دیدی چیکار کردم؟حواسم نبود در یخچال باز موند...دیدی چی شد؟آب ریخت نزدیک بود بیفتم...اینجوری بچتونم یاد میگیره وقتی کار بدی کرد قایمش نکنه و بیاد بهتون بگه..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور نمیکنم از این تاپیک مفیدا تو نی نی سایت دارم میبینم 🤣یاد قدیمای سایت افتادم مرسی استارتر

😂😂😂😂هرموقع تاپیک میزنم کاربرا تعجب میکنن بنده های خدا😂😂😂😂

فدای تو

مرسی واقعا عالی بودن بچه ام 5ماهشه باید مطالعه میکردم درمورد تربیت بچه

تاپیکای قبلمم هست.پست اولشون همه یکیه کامنت دوم نکاته..امیدوارم به دردتون بخوره❤حداقل یکیش

دختر من دو سال و نیم داره و دقیق مثل دختر شماستو حرف نمیزنه تک و تگک کلمه ناقص میگه،،چه راهکاری پیشن ...

عزیزم توی نکات قبل و تاپیکای قبلم گفتم دختر من با جم کیدز زبون وا کرد... برنامه ماشا و میشا و پوکویو و هامف کوچولو خیلی خیلی فارسی رو واضح صحبت میکنن...روزا ساعتها مینشست و نگاه میکرد...

البته پاپیتا هم کمکش کرد مثلا میگفت s س اینم تکرار میکرد..گاهی که خسته بود حوصله نداشت خودمم مینشستم کنارش باسوخی و خنده حرفارو تکرار میکردم...کم کم یادگرفت..

😂😂😂😂هرموقع تاپیک میزنم کاربرا تعجب میکنن بنده های خدا😂😂😂😂 فدای تو

عزیزم تاپیکت و ذخیره کردم دنبالت میکنم خیلی مطالبت مفیده❤

خدا تا یماه دیگه بهم یه دوقلوی سالم و صالح میده بگو الهی آمین....😍😍⁦❤️⁩🤲