2777
2789
عنوان

شوهر من و چالش صدف بیوتی☹😐🙄🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 2162 بازدید | 31 پست

در هر صورت باید منو انتخاب کنه چون تضمین نمیکنم پامو تو حلقش نکنم 

به هر حال من میدونم کار زشتیه ولی پا که این حرفا حالیش نیس 

زومبا کار میکنم 🤸‍♀️ همه جور رقصی بلدم 💃 کیک پزیم عالیه 🎂 خیاط آیندم  👗 زبان بدن بلدم 👀👅  اشپزیم زبانزد👩‍🍳و خونه داریم و همسرداریم در جه یک🧚‍♀️ پر از انرژی مثبت ،پر از شادی ، همیشه خنده رو لبامه  و میخندم ،تو خونمون همیشه با صدای بلند اهنگ های رقصی و شاد میزارم 🎶📣 با شوهر جانم زندگیمون خوشه ، شادی ، خنده ،هیجان داریم . عاشق همیم هر چی بشه پشت همیم . هر دومون یه زوج بی نظیریم عاشقتم چش رنگی 💚 💑💑 تا حالا به هر چی خواستم رسیدم چون تو کنارم بودی ن جلوم 😉😍 هردومون عاشق موتور سنگینیم 🏍 😘😃😄 من کنارت ارامش و آسایش دارم ☺️🙂 من خوشبختم خوشبخت 😄😀😍❤🧘‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید چالش باید برید به شوهرتون بگید منو میبوسی و صد میلیون میگیری یا زیبا ترین دختر جهان و میبوسی ...

جوابشم باید بگه من زیبا ترین دختر جهان که تو باشی میبوسم و یه میلیاردمیگیرم

مثلا اگه بگه من تورو میبوسم یا زیبا ترین دختر جهان یعنی تو زیباترین دختر جهان نیستی

خدایا شکرت 
در هر صورت باید منو انتخاب کنه چون تضمین نمیکنم پامو تو حلقش نکنم  به هر حال من میدونم کار زشت ...

جوابش اینه من صدهزار دلارو میگیرم وتورو میبوسم که ازنظرمن زیبا ترین دختری
ولی همه ی مردا تقریبا گندزدن به چالش😐

ويولنيست🎻

من ک دیروز نصف شب ازش پرسیدم ک گفت تورو میبوسم 100دلار رو میگیرم.الانم بقیه استوریا رو گذاشتم باهم کلی خندیدیم.

چند روز پیش عم باهم چالش میز شدنو انقد تمرین کردیم بیچاره هی مینداختمش رو زمین تمام ارنجاش نابود شد

خدایی کسی می‌ره همچین سوالی از شوهرش بپرسه؟

ببخشید خیلی احمقانه س فقط چراغ چشم چرونی و تنوع طلبی رو تو شوهرتون روشن میکنید با این سوال

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر

قرار نیس هر چالشیو شرکت کنید که ....

متاسفانه خیلیا زندگیشون به چالش جدی کشیده میشه و تنش در زندگیشون ایجاد میشه ....

مگه کسی تو چالش خودتو بنداز تو چاه شرکت میکنه ....اینم هبچ فرقی نداره ....

خداحافظ نی نی سایت .....🚶‍♀️🚶‍♀️🙋‍♀️🙋‍♀️لغو کاربری نمیزنم ولی این کاربری متروکه اس🏚🏚

چالش اینجوریه که به شازده میگی تو ۱۰ هزار دلار میگسری منو ببوسی،یا ۱۰۰ هزارتا میکیری ،جذابترین زن دنیا رو ببوسی،اونم عاقل باشه باید بکه تو رو ،چون زیبا ترین زن دنیایی

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
خدایی کسی می‌ره همچین سوالی از شوهرش بپرسه؟ ببخشید خیلی احمقانه س فقط چراغ چشم چرونی و تنوع طلبی رو ...

من احمق نیستم،فانه

اینم یه جواب داد که فانتر شد😁

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
من احمق نیستم،فانه اینم یه جواب داد که فانتر شد😁

دور از جونت گفتم هرکس بپرسه

پیش بیا! پیش بیا! پیشتر!                                         تا که بگویم غم دل بیشتر                                          دوست ترت دارم از هرچه دوست.                               ای تو به من از خود من خویشتر.                               دوست تر از آنکه بگویم چقدر.                                    بیشتر از بیشتر از بیشتر
من ک دیروز نصف شب ازش پرسیدم ک گفت تورو میبوسم 100دلار رو میگیرم.الانم بقیه استوریا رو گذاشتم باهم ک ...

با هوش بوده 🤪