2777
2789
عنوان

ببینید خاستگارم چی میگه 🙄

1266 بازدید | 27 پست

بچه ها من 2 ماهه با یه آقایی صحبت میکنم، 33سالشه، قصدمون هم ازدواجه 

حالا مسئله اینجاست که محل کار اقا عسلویه هست،. محل زندگی خانوادش شهر دیگه. منم شهر دیگه (3تاشهر پراکنده شدیم و بعد عروسی قراره شهر من زندگی کنیم) 

ایشون 2 هفته سر کار هستن، و یک هفته تعطیل. 

و میگن این یک هفته نصفش باید بریم پیش خانوادم. 

منم ناراحت شدم گفتم تو دوهفته نیستی،. از یک هفته تعطیلی هم نصفش بریم خونه پدرت، یعنی فقط 3 روز باهم تنها هستیم. من دوست دارم بیشتر باهم وقت بگذرونیم. 

غیر از این باشه من سرد میشم. 

کسی ک متاهل هست باید اولویتش خانواده خودش باشه. 

البته نمیخوام فاصله بندازم بین اون و خانوادش

من میگم 1 روز کافیه ولی اون میگه کمه. 

من میگم نکنه ایشون هنوز به بلوغ فکری و استقلال کافی نرسیده باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم چی بگم به هر حال اونم خونوادشه😕تو کلا پیش خونوادت هستی مخصوصا شوهرت نیست پیش اونایی شاید شرایط شوهرتو درک نکنی

اگه سختته شهرای دور بیشتر به ازدواح باهاش فک کن

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

به نظرم حق دارن..وقتی قرار شده شهر شما زندگی کنین..شما خانوادت پیشت هستن و می بینیشون..ولی ایشون گناه دارن

💜السَّلٰامُ عَلَـــیْکَ یااَباعَبداللّٰه الحُسَین...جانم فدای ارباب💜۹۹/۸/۹بهترین روز زندگیمه💕من هرگز از رحمت خدای مهربانم،ناامید نمیشم....💙.من یه مادر قوی و شاد و صبور هستم......💛من یه همسر مهربان و شاد هستم..💚..من اجازه نمیدم فکر منفی وارد ذهن زیبام بشه...❤

نمیدونم چرا این مردا وقتیکه با رفیقاشونن چرا بفکر خونه ی پدری نمیافتن همچین که زن میگیرن فیلشون یاد هندوستان میکنه.

خودش باید بگه یک روز بسه.

سه هفته کاره یه هفته آفه؟

آخه یه هفته رو جا انداختی انگار