2777
2789
عنوان

ببینید خاستگارم چی میگه 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 1266 بازدید | 27 پست

کلا خیلی سخته دو هفته شوهر خونه نباشه.

احساس میکنی با بقیه فرق داری. اذیت کنندس میبینی شوهرای بقیه ساعت 3 هرروز خونه ان شوهر تو امروز رفته 14 روز دیگه میاد و دوباره برمیگرده.

فووق العاده سخت و طاقت فرساس.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اوضاع الودگی هوا عسلویه انقدر بده که کارمنداش خونواده هاشونو تو شهر های کناریش ساکن میکنن و خودشون اونجا کار میکنند سه روز درهفتم پیش خونوادس باشه زیاده بیستر فک کن بنظرم

زخم را پنهان کن حتی از خودت/جز نمک درمشت دنیا هیچ نیست. راه ظهورت را بستم قبول...اما خدا را چه دیدی شاید قرار است حر تو باشم!در ارزوی تجربه مرگ موقت.😐

ایششه😕از همین الان نصف هفته رو میخواد خونه مامانش بمونه ینی علاقه ای ب زندگی ۲ نفره نداره بنظر من!😐 با ۳۳ سال سن انقد وابستگی ب خونواده... منم حس و نظر تو رو دارم

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
اونم بالخره خانواده داره..توی یک ماه بخواد یه روز بره پیششون خب ظلمه...

خق از اون یه ماه ۳ هفتشو سر کاره هیشکی رو نمیبینه میمونه یه هفته...اون یه هفته هم ۴ روزشو خونه مامانش باشه هم ب زنش ظلمه⁦🤷🏻‍♀️⁩

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
خق از اون یه ماه ۳ هفتشو سر کاره هیشکی رو نمیبینه میمونه یه هفته...اون یه هفته هم ۴ روزشو خونه مامان ...

خب زنش که کامل پیش خونوادشه چی...حالا دو روز برن مگه چی میشه...تنوع هم هست...

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
در عوضش فک‌کنم دعواها تو خونه کمتره

آره مسلما چون کمتر خونه هست ولی این شرایطم بحثای خودشو داره.

یکیش همین که استارتر درگیرشه.

یکی نگرانی و شک همیشگی دو طرف.

دخالت زیاد بقیه توی زندگی.

همه ی اینا به کنار...زن تنهایی مریض عصبی میشه. مگر اینکه خیلی خوش گذرون باشه و همش با خونوادش و دوستاش باشه.

عزیزم زندگی اقماری خیلی سخته. اگر می تونید برید جم یا کنگان ساکن بشید که همیشه پیش همسرتون باشید. از هر رست هم می تونید به خوبی استفاده کنید. سفر برید یا به خانواده هاتون سر بزنید. شما الان از اینکه پیش خانوادتون می مونید خوشحالید اما فردا که متاهل بشید کلی موضوع هست که نیاز به حضور همسر دارید. لطفا بیشتر بررسی کنید

تو دوره نامزدیم همسرم دانشجو ی شهر دیگ بود هر سه هفته اونجا بود ی هفته میومد شهر خودمون .. من خیلی اذیت میشدم

بیشتر بفکر دوریتون باش .. تا بودن با خانواده

واقعا میتونی تحمل کنی؟

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️