بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عزیزم نمیدونم زیاد به گوگل اعتماد نکن چرا ناراحتی آخه ایشالا خدا ی نی نی خوشگل بهت میده
مرسی عزیزم الهی آمیییین
خیییلی امید داشتم که این ماه حامله باشم ولی الآن 10 روز مونده به پریودم دردای پریودم شروع شده و علائم بارداری هم تقریبا ندارم فقط اخلاق و رفتارم عوض شده و زود عصبی میشم سردرد هم میگیرم خییییلی ناامید شدم😔😔
مرسی عزیزم الهی آمیییین خیییلی امید داشتم که این ماه حامله باشم ولی الآن 10 روز مونده به پریودم درد ...
چند مدته اقدام کردی؟ ایشالا که زودتر به آرزوت میرسی، سر افطار برات دعا میکنم، این علامت ها از ۱۰ روز یا یک هفته مونده به پریود نشانگان پیش از عادت ماهانه است، طبیعیه،
راستی علائم دیگه بارداری چی داری؟ اینکه علامت اصلی و مهم نیست، چه مدت تاخیر در پریود داری؟ بی بی چک ...
هنوز 10 روز به پریودم مونده ولی از الآن کمردرد دارم و تخمدانهام تیر میکشه تکرر ادرار هم گرفتم اعصابم ریخته بهم امروز صبح بعد از سحر به زوووور خوابم برده بیشتر از 10 بار رفتم دستشویی و اومدم البته بعضی وقتا اینجوری میشم ولی همراه با سوزش ادراره ولی ایندفعه سوزش هم ندارم